reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Nikki - cudne fotki, piękne! Stopka niesamowita a dowód męskości rozczulający :-D Gratulacje!
kruszynka - twój brzuszek nabrał pieknych, ciążowych kształtów - super!

Śliczny brzuszek!!

A tu jeszcze dowód męskości zaznaczony strzałkami, zdjęcie jest od dołu jakby, maluch siedzi, nóżki do góry uniesione, te białe kropy, to kości biodrowe. Sorry, że niewyraźne te fotki, ale w nocy ciężko lepsze zrobić, starałam się...

hehe, Nikki super fotki!
Wcale nie sa takie niewyrazne! Dowód meskosci dobrze widac!:)raczej nie masz szans ze to sie pomyli z wargami sromowymi:)
A stopa jest rozbrajająca! Przybił piątke nozną z ekranem:)

Kruszynka piekny zgrabny brzusio!

To ja wkleje w takim razie swój z dzisiaj po obfitym sniadanku :) Mysle ze juz zaczyna rosnąc, choc moze nie w extra szybkim tempie.
Poczatek 21tygodnia:)

Ostatnia edycja:
Nikki, świetne zdjęcia.

Mała stopa jest całkiem wielką stopą;-) No i ten dowód męskości:-) Gratulacje raz jeszcze.

Kruszynka i Golanda takie macie fajne brzuszki. Mój już większy, ale i w boki mi idzie - inaczej niż w pierwszej ciąży. :-(

A to ja 19 tydzień

śliczny brzuszek:-)

NIKKI wow jak suuupr uchwycne zdjęcia i ta stópka normalnie paluszki mozna policzyć:-)no no i nie da się ukryć że to będzie synuś wow:-)u mnie na usg było bardziej widać hehe jak ta kropka na dole zaznaczona i ciekawe co u mnie z tego wyrośnie:-D

To ja wkleje w takim razie swój z dzisiaj po obfitym sniadanku :) Mysle ze juz zaczyna rosnąc, choc moze nie w extra szybkim tempie.
Poczatek 21tygodnia:)

rośnie rośnie brzusiątko:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kruszynka i Golanda takie macie fajne brzuszki. Mój już większy, ale i w boki mi idzie - inaczej niż w pierwszej ciąży. :-(

mi niestety tez idzie w boczki :no: ale brzuszek też konkretny widać, nie zwale winy,na to ze najadłam się bigosu;-) Może później zrobie fotke i wkleje

mi niestety tez idzie w boczki :no: ale brzuszek też konkretny widać, nie zwale winy,na to ze najadłam się bigosu;-) Może później zrobie fotke i wkleje

mi tez w boki nieco poszło i zrobił mi się cellulit na udach :wściekła/y:, ale później się będę tym martwić ...

Nikki, co za urocze zdjęcia :-D Teraz jeszcze bardziej nie moge się doczekać mojego usg...

reklama
nikki sliczny ten Twoj maly mezczyzna :-)

kruszynka golanda jakie maluuuuuutkie brzuszki:-) zgrabniutkie:-)

macy nie martw sie mi tez sie jakos ten bebzolek na boki rozlewa ;-)

Do góry