reklama
hehe, Nikki super fotki!
Wcale nie sa takie niewyrazne! Dowód meskosci dobrze widac!raczej nie masz szans ze to sie pomyli z wargami sromowymi
A stopa jest rozbrajająca! Przybił piątke nozną z ekranem
Kruszynka piekny zgrabny brzusio!
To ja wkleje w takim razie swój z dzisiaj po obfitym sniadanku Mysle ze juz zaczyna rosnąc, choc moze nie w extra szybkim tempie.
Poczatek 21tygodnia
Ostatnia edycja:
macy
Fanka BB :)
Nikki, świetne zdjęcia.
Mała stopa jest całkiem wielką stopą;-) No i ten dowód męskości:-) Gratulacje raz jeszcze.
Kruszynka i Golanda takie macie fajne brzuszki. Mój już większy, ale i w boki mi idzie - inaczej niż w pierwszej ciąży. :-(
Mała stopa jest całkiem wielką stopą;-) No i ten dowód męskości:-) Gratulacje raz jeszcze.
Kruszynka i Golanda takie macie fajne brzuszki. Mój już większy, ale i w boki mi idzie - inaczej niż w pierwszej ciąży. :-(
P
patrysia*
Gość
A to ja 19 tydzień
śliczny brzuszek:-)
NIKKI wow jak suuupr uchwycne zdjęcia i ta stópka normalnie paluszki mozna policzyć:-)no no i nie da się ukryć że to będzie synuś wow:-)u mnie na usg było bardziej widać hehe jak ta kropka na dole zaznaczona i ciekawe co u mnie z tego wyrośnie
rośnie rośnie brzusiątko:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi niestety tez idzie w boczki ale brzuszek też konkretny widać, nie zwale winy,na to ze najadłam się bigosu;-) Może później zrobie fotke i wkleje
mi niestety tez idzie w boczki ale brzuszek też konkretny widać, nie zwale winy,na to ze najadłam się bigosu;-) Może później zrobie fotke i wkleje
mi tez w boki nieco poszło i zrobił mi się cellulit na udach , ale później się będę tym martwić ...
Nikki, co za urocze zdjęcia Teraz jeszcze bardziej nie moge się doczekać mojego usg...
reklama