reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

tak Was oglądam to Wy takie w miarę płaskie jeszcze a ja już doczekałam się ustąpienia miejsca w autobusie z komentarzem bo jestem pani " w zaawansowanej ciąży" a co będzie dalej :baffled:
u mnie tylko 2 kg na plus i to chyba od miesiąca nie chce drgnąć, ale chyba się z tego cieszę w sumie :tak:
a cera u mnie ok ;-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, że taki malutki brzuszek a dzidzia sie jakoś mieści skoro się nie rozpycha za bardzo:-p mój R. to już ma dość mojego narzekania, że jestem gruba...:zawstydzona/y:,ale cóż musi to jeszcze znieść.:sorry2:;-)

Sel no brzuszek juz widac nie da sie ukryć;-)
ja tez juz zaczynam sie denwrwowac na wage...uwazam na to co jem 10000 razy bardziej niz przed ciążą a już mam 4kg na plusie a jak policzyc ze na poczatku ciazy schudlam 2 kg to jest 6 na plusie!!!!:crazy: i jak tu sie nie dołowac?:-(

jakjuz tak wklejamy zdjecia to ja tez sie pochwale jak mi brzuszek urósł;-)

Beti bardzo ladny mały brzuszek, zaczyna byc widoczny.
A jesli chodzi o wage, to jakbym slyszala siebie.
Jestem wsciekla, bo czasem mam ochote na wiele rzeczy, ale ich nie jem bo wiem ze waga pujdzie do przodu, wiec jem nadal tyle co jadlam, a waga juz 4,7 do przodu.Ale pocieszam sie ze po ciazy sie szybko gubi, mam nadzieje:)

Nadineczka, to tylko sie cieszyc!
Ty w sumie prawie nic nie przytylas, a masz juz brzuszek, to pomysl ile ja przytyje jak mnie porzadnie wywali do przodu, skoro juz mam +4,7, a brzuch jeszcze niewielki.Masakra!

Pozazdroscic!

Ostatnia edycja:
dziewczyny śliczne małe brzuszki :tak::-D

mój dość duży już a +0 kg i dobrze niech się moje zapasy tłuszczyku kurczą a brzuszek rośnie ;-):-D

ja tez juz zaczynam sie denwrwowac na wage...uwazam na to co jem 10000 razy bardziej niz przed ciążą a już mam 4kg na plusie a jak policzyc ze na poczatku ciazy schudlam 2 kg to jest 6 na plusie!!!!:crazy: i jak tu sie nie dołowac?:-(

no to i ja sie pochwale bo i moj brzuchow chyba w koncu ruszyl
18 tydzien 3 dzien.

Imageshack - 18tydzien3dzien

brzuszki już widoczne :tak::-)

Ano ruszyl,nie da sie ukryc:-)Zgrabniutki:-)

Sliczne brzusie:-)
gosia Jak to +0?:szok: U mnie +6:zawstydzona/y:

Dziewczyny tak patrze to widze ze wy w porównaniu do mojego macie malutkie brzuszki:tak:ja to mam chyba GIGANTA:-Dale to chyba dlatego ze jestem juz w drugiej ciazy:tak:bo w pierwszej bylo tak jak u was.

Dziewczyny tak patrze to widze ze wy w porównaniu do mojego macie malutkie brzuszki:tak:ja to mam chyba GIGANTA:-Dale to chyba dlatego ze jestem juz w drugiej ciazy:tak:bo w pierwszej bylo tak jak u was.

Na pewno dlatego, moja kolezanka, jest teraz w 2giej ciazy i mimo tego ze ma dopiero 10 tydz. to brzuszek ma juz spory, mysle ze w drugiej ciazy mozna sie dluzej cieszyc brzuszkiem niz w pierwszej:)

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, że taki malutki brzuszek a dzidzia sie jakoś mieści skoro się nie rozpycha za bardzo:-p mój R. to już ma dość mojego narzekania, że jestem gruba...:zawstydzona/y:,ale cóż musi to jeszcze znieść.:sorry2:;-)
Jeszcze tylko kilka miesięcy;-)
Na pewno dlatego, moja kolezanka, jest teraz w 2giej ciazy i mimo tego ze ma dopiero 10 tydz. to brzuszek ma juz spory, mysle ze w drugiej ciazy mozna sie dluzej cieszyc brzuszkiem niz w pierwszej:)
Ja jestem drugi raz w ciąży i brzuch gigantem nie jest, ale zobaczymy, co będzie dalej.

reklama
Dziewczynki śliczne malutkie brzuchalki.
Nikki, twój synuś przecudowny, mojemu również ginka męskość zaznaczyła strzałką.

Ja mam jeszcze 1 kg na minusie, a brzuchal ogromny, ale zauwarzyłam że schudły mi uda i tyłek.
Na drugi dzień po porodzie miałam mniej o 11kg, w ciąży przytyłam 25, z tego 20 przez ostatnie 3 miesiące. Do wagi z przed ciąży nie wróciłam nigdy ( całe 43 kg, przy 168 cm wzrostu) i dziękuję Bogu bo oglądając zdjęcia wyglądałam jak anorektyczka, zeszłam do wagi 50 kg i uważam że taka była ok.
W tej chwili mam brzuchal jak w pierwszej ciąży w 8 miesiącu.

Do góry