reklama
ASIAX
Fanka BB :)
ja nie mam nadal co pokazywac....brzuch w ogole nie rosnie a to juz 16tc...tydzien temu bylam na usg nontrolnym i wszystko niby w porzadku, dzidzia rosnie....sama juz nie wiem...aaa i waga tez nie drgnela....zaczynam sie powaznie martwic
Nie martw się, ja w pierwszej ciąży nie miałam brzuchalka do 24 tyg, za to potem nadrobił, w tej chwili mam taki, jak w pierwszej ciąży w 32 tyg i obawiam się że biję Patrysie na głowę .
Już nie mogę samodzielnie zawiązać buta
ja nie mam nadal co pokazywac....brzuch w ogole nie rosnie a to juz 16tc...tydzien temu bylam na usg nontrolnym i wszystko niby w porzadku, dzidzia rosnie....sama juz nie wiem...aaa i waga tez nie drgnela....zaczynam sie powaznie martwic
Sel, nie matrw się, skoro USG mówi że wszystko ok to znaczy że jest ok, a brzuch może Ci wywalić z ciągu kilku dni ;-)
Ja końcówka 18tc i już widać, szczególnie wieczorem mi go wywala
Sel, nie matrw się, skoro USG mówi że wszystko ok to znaczy że jest ok, a brzuch może Ci wywalić z ciągu kilku dni ;-)
Ja końcówka 18tc i już widać, szczególnie wieczorem mi go wywala
Ja podobnie, jutro zaczynam 19tydz.i ja jakby widze brzuszek ale tylko po najedzeniu, rano jest plaski znowu, ale slyszalam ze czesto jest tak ze od 20tyg zaczyna roznąć i to w blyuskawicznym tempie, ze kazdego dnia mozna widziec roznice, wiec to juz blizej niz dalej.
Ja już w ciuszkach ciążowych śmigam od 2 miesiąca ciąży.mi się jeszcze od jakiś 2 tygodni zrobił taki dziwny pępek, taki twardy na górze, jakby był w nim jakis węzełek :-)
Ale w dżinsy to już się nie mieszczę od 3 miesiąca, już musze nosić ciążówki
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Ja tak samo tyle, że w spodniach, bo w sweterki się jeszcze jakoś mieszczę chociaż kilka nowych się by przydało, ale muszę czekać do wypłatyJa już w ciuszkach ciążowych śmigam od 2 miesiąca ciąży.
reklama
Karoli4
Fanka BB :)
No to ja wlasnie dzis zauwazylam, ze mi sie robi ciasnawo w pasie w portkach chyba sie musze za ciazowkami zakrecic
i do tego kolejny kg mi dzis przybyl na wadze. To juz 3
Czy Wam tez cos sie ruszylo?
i do tego kolejny kg mi dzis przybyl na wadze. To juz 3
Czy Wam tez cos sie ruszylo?