reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
No no już sporawy :-)
margolia
Zaangażowana w BB
ja tez sie pochwale
15 tydzien:
super...to ja porównuje,żeby pierworodki nie popadały w popłoch...moj brzuszek starszy o 4 dni od Patrysi:-)
hmmm w rzeczywistości bardziej go widać
no wlansie ale nie ma co sie martwic przeciez kazda konbieta inaczej przechodzi ciaze i inaczej sie rozwija ta ciaza innym brzuch juz widac wczesniej a innym dopiero potem jak wywali to az szok...
mnie juz faktycznie widac...
ale w drugiej ciazy szybciej wszystko rosnie...
margolia ale juz Ci sie powoi odznacza
mnie juz faktycznie widac...
ale w drugiej ciazy szybciej wszystko rosnie...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
margolia
Zaangażowana w BB
oj odznacza i to bardzo...tylko jakos tak zdjęcie wyszło tylko ze na razie nie wygladam jak w ciązy tylko jak mały tłuścioch bo tak bardzo równo mi sie rozkłada od macicy do żołądka, o tłustych boczkaj juz nie wspomne
oj wiem cos o tym na samym poczatku tzn 2 miesiac to tez tak mialam...oj odznacza i to bardzo...tylko jakos tak zdjęcie wyszło tylko ze na razie nie wygladam jak w ciązy tylko jak mały tłuścioch bo tak bardzo równo mi sie rozkłada od macicy do żołądka, o tłustych boczkaj juz nie wspomne
ja tak miałam w 1 ciąży z tym że -5kg i tu nie ma nic do robienia jeśli się wszystkim wymiotuje a potem się dopiero zaczyna przybierać
jeszcze zaliczyłam na koniec ciąży szpital i tam dieta i -3kg ;-)
ale i tak miałam 10kg na plusie do wagi sprzed ciąży skoczyła na sam koniec a co za tym idzie rozstępy i żadne kremy nie pomogły
ale naprawde nie chciałabym już tego przechodzić bo już wymiotować czym nie miałam jak człowiek się dusi i pluje krwią to odechciewa sie wszystkiego
Wspolczuje, ja rzygalam tylko przez miesiac, ale nie krwia tylko czym sie dalo, na pusto takze, żółcią i sokami zolądkowymi, albo nawet samą woda, na szczescie nie schudlam ani deka a wrecz wtedy przytylam 1,5 kg.
Ale mialam wtedy serdecznie dosc, a jak ktos rzyga przed 3 mies, to musi byc masakra! Jesli chodzi o pobyt w szpitalu, to juz w ogole nie przelewki i chocby nie wiem co czlowiek robil to nie znam nikogo kto przytyl w szpitalu, zawsze sie chudnie. Straszne co kobiety musza czasem znosic
super...to ja porównuje,żeby pierworodki nie popadały w popłoch...moj brzuszek starszy o 4 dni od Patrysi:-)
hmmm w rzeczywistości bardziej go widać
Piekne brzuszki
choc Margolia faktycznie duzo mniejszy, ale co racja to racja ze w 2giej ciazy widac brzuszek w ekspresowym tempie.Znajoma jest w 9tyg. drugiej ciazy i ma wiekszy brzych niz ja prawie w 19tyg.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Patrysia, Margolia fajne brzuszki :-)
reklama
oj odznacza i to bardzo...tylko jakos tak zdjęcie wyszło tylko ze na razie nie wygladam jak w ciązy tylko jak mały tłuścioch bo tak bardzo równo mi sie rozkłada od macicy do żołądka, o tłustych boczkaj juz nie wspomne
ja też mam taki sam kształt brzuszka, tylko ze troszkę większy. Dokładnie tak jak piszesz: od macicy do zołądka, no i boczki oczywiście też są,. No i już zaczynałam nabierać kompleksów przy tych wszystkich typowo ciążowych brzuszkach