kruszynka0988
Wdrożona(y)
zAgatka śliczny brzuchol ;-) już taki okrąglutki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, że ty masz 14 tydzień, a ja 19
Nie masz sie co martwic, konczysz 15 tydz.to jeszcze masz czas na rosniecie brzuszka, mi lekarka powiedziala ze moj zacznie byc taki okraglejszy pewnie dop od 20tyg i to tez jest normalne, zalezy od budowy i wielu innych czynników.Glowa do góry:-)Boze, moze z moja ciaza cos nie tak bo ja nie mam prawie zadnego brzucha !! Jak patrze na Was to sie martwie
masz rację wszystkie będziemy miały po dziurki w nosie naszych wielkich brzucholi, tak około 8 miesiąca pewnie jużzAgatka piękny prawdziwie ciazowy brzuszek!
A co do 14tyg, to tez sie zgodze ze miedzy 14 a 19tyg jest b.duza roznica, bo to czas bardzo intensywnego wzrostu maluszka, wiec nie ma co sie martwic, brzuszek jeszcze urosnie!Jeszcze dojdą narzekania ze jest za duzy
hehe
Super brzuszki dziewczyny, to ja wkleję mój dla porównania;-)
A to lokator, trochę się panu doktorowi fotka nie udała, ale może dojrzycie buźkę:-)
A to lokator, trochę się panu doktorowi fotka nie udała, ale może dojrzycie buźkę:-)
Nie mieszczę się Nadineczko -te spodnie są większe niż mój normalny rozmiar