kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
zAgatka, Anulka macie przecudowne córunie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, ze czasem jak nie zrobisz usg to nie wiadomo czy jest problem.. wiec trzeba wywazyc co jest mniej szkodliwe.. Niestety zlotego srodka nigdy nie ma.
Na szczescie nie ma usg do uzytku domowego.. gdybym miala to nie moglabym sie powstrzymac zeby czesto to dzidzi nie zagladac, chociaz na minutke :}
Jej jaka ładniutka Śliczny widok:-)
Gratuluje córeczki!! śliczności widze że też tak jak moja nóżki wysoko podnosi zeby sie pochwalić że jest dziewuszkaJa tez sie ciesze ze nie ma domowych bo juz bym go uzyla tysiace razy
A wczoraj mialam usg połówkowe wiec moge wkleic 2 fotki mojej Dziewczynki))))
ale super!!! i wszystko tak diokładnie widać!!!
Gratuluje córeczki!! śliczności widze że też tak jak moja nóżki wysoko podnosi zeby sie pochwalić że jest dziewuszka