reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Ikasia fajnie że masz tyle zdjęc mojej lekarce bylo cięzko wydrukować mi zdjęcie i nie mam zadnego mówi że jeszcze za małe:szok::-(

lkasia ostatnie jest przepiękne! to z dzisiaj?

mi gin zawsze dwie fotki daje, teraz są fajne ale później nic ciekawego widać nie będzie bo zawsze drukuje żołądek i główkę z pomiarami

Dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie brzuszka - chociaż nie można chyba powiedzieć że jest tak na 100% wiarygodne bo wczoraj tak się objadłam że wstyd się przyznać;)
DSC01212.JPG

Załączniki

• DSC01212.JPG
    DSC01212.JPG
    13,5 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Juguś - super !! :-)

A no właśnie tak to jest bo ja proszę mojego o fotkę prostuję się wyciągam pyk flesz super pięknie patrze i kasuję bo plecy jak bumerang a tyłek mi odstaje jak Beyonce :confused: Caaaaałkiem nie zwracam uwagi na brzuchola tylko na zad mój.

Do góry