reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Monika, Ikasia, Malinka, Anna, Czikusia, Sylka piękne ciążowe brzuszki! Jeju jak już mało czasu zostało... niby ciężko z tymi naszymi bębenkami ale jednak zaraz będziemy za nimi tęsknić :-D

Kasia haha ależ ty masz słodki mały brzusio! Maluch to tam zupełnie miejsca nie ma :-) Buzi w pępuszek!

No i ja jako że mineło już troszkę czasu pokażę wam swój brzuszek :tak:

32 tydzień dzisiaj robiony - mały popsuł aparat... i kurcze komórką brzydko wychodzi... :-(

100_5720.jpg

Zestawienie!

aka.jpg

Kurcze jak robię takie zdjęcia to wydaje się strasznie "duża" a w rzeczywistości ledwo 2 kg przytyłam...

Załączniki

• 100_5720.jpg
    100_5720.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 109
  • aka.jpg
    aka.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Fifka-sliczny masz brzuszek! Taki zgrabny!:-)

A z tym miejscem to prawda. Maluch tak sie rozpycha,bo mu za ciasno u mnie:-p
Dziekujemy za buziaka!;-)

Aaaaaaa Fifka jaki on fajny! ty masz chociaz jeden rozstep? ja mam pręgi na boczkach , pupie i po wewnetrznej stronie ud ale duzoo i szybko tyje wiec co sie dziwic ( przed ciaza tez mialam predyspozycje do rozstepow)
Sylka chyba bym wolala miec pepek na wierzchu niz tak jak mam... niby jest w srodku ale robi sie okropny rozciaga sie i jest taki wielki maaz sie smieje ze zaglada przez niego do Olka jak przez judasza w drzwiach;pdobrze ze spodnie ciazowe maja ta gume z wysokim stanem i nie przeswituje mi przez bluzke
buziaki we wszystkie cudowne brzuchatki:))

Fifka, sliczny brzunio, okraglasek, te Twoje 2 kg to na pewno dzidzius i cala jego otoczka:-)

Czikusia fajny teskt z tym judaszem:-D No tak wierze, Ci ze moze przeszkadzac, bo mi wywalony pepol tez przeszkadza, ale nic nie poradzimy, z Dawidem tez taki mialam, po porodzie sie schowal na szczescie do srodka. Twoj pewnei tez wroci do normy:-)

Czikusia nie mam ani jednego, zresztą na zdjęciach widać. Ani teraz ani przy Konradzie ale to chyba kwestia genow bo moja mama mimo OGROMNEGO brzucha i przytycia ponad 20kg w ciąży z moim bratem też nie ma ani jednego. :tak:

Hehe i męża udało mi się namówić zeby mnie całą "pstrykną" :-D

100_5725.jpg

Załączniki

• 100_5725.jpg
    100_5725.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 115
fifka swietny ten twój brzuszek i ma zostac duzy przez 4-5 tygodni przynajmniej i wcale nie wygladasz na wielka ;D co ty mówisz widac ze wychudzona ;D;-)

A robicie sesje brzuszkowa?? My się pewnie zdecydujemy,tzn Mbm bardz chce...ja się średnio ladna czuje..no ale brzuch udostępnię ;)

Fifka - że fenomenalny brzuchol pisać nie muszę, bo za słodko się zrobi :) Ale mam pytanko, bo jestem w bardzo podobnej sytuacji jak Ty - na wizycie w 31tc ważyłam pół kg więcej niż na pierwszej wizycie, a dziecko waży już niemalże 2kg ;o nie odchudzam się, nie ruszam, jem dużo a waga moja stoi, dzidziola rośnie. Tobie coś lekarz mówił? Tłumaczył czemu tak się dzieje? Bo moja lekarka powiedziała, że wszystko okej, ale mam obawy patrząc na te wszystkie kalendarze czy wytyczne ile minimum przy moim wzroście ile maksimum powinnam przytyć.

reklama
Bandyta no ja mam aktualnie 2kg na plusie - i to w sumie niecałe... Ale lekarka nic nie mówi bo wyniki mam dobre, pytała się tylko jak było w poprzedniej ciąży - identycznie bo zakończyłam ciąże z +4kg - i kazała się nie przejmować. A dlaczego waga nie przyrasta? Bo dziecko ściąga... brzuch rośnie, maluch przybiera a ty.... chudniesz :-D Na na przykład strasznie po sobie widzę jak schudłam na twarzy, rękach czy udach... mąż narzeka że strach mnie dotknąć bo wszędzie kości a brzuch wystaje jak u dziecka z etiopii :sorry: Jeśli maleństwo rośnie a ty masz dobre wyniki nie ma co się przejmować... ja się załamałam jak popatrzyłam na te wagi ciążowe że przy moim wzroście powinnam ważyć prawie 80kg przy rozwiązaniu! :szok: A ważę ledwo 65...

Do góry