reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
fajniutkie brzucholki :)
fifka- az ciezko uwierzyc z ten fajowy okraglutki brzuszek to tylko +2kg...Az mnie (czyt. moja wage) to zalamuje troche :) :) :)

Sliczne te wasze brzucholki... fifka ja z Alexem przytylam jakies 11 kg, z Vikim poczatkowo schudlam 9 i pozniej tyle wrocilo wiec po porodze wazylam mniej nizbzachodzac w ciaze, a teraz nie wiem jak z waga do konca ale na pewno tyje... a rozstepy mam nawet na ramionach po Alexie gdzie przy 11 kg nie powinnam miec..niestety to jets uwarunkowanie genetyczne po ojcu niestety... dlavtego zazdroszcze, bo wolalabym miec tylko brzuszek niz rozstepy na calym ciele.

A mnie ginka "pocieszyla" ze duzego brzucha miec to ja nie bede oj nie bede , a takowy chciec bym mogla .. A na ginkowej wadze cale 3,5+ ale jeszcze ciaza trwa dzidzio tydzien temu 1547g jeszcze jakies 2 kg urosnie to i ja wyladuje z jakims 8+

oj dziewczyny co wy mówicie, +2, +3,5 kurcze a ja zaczynam bac sie na wagę stanąć i nie zrobię tego az do wizyty u lekarza, patrze na siebie i widze ze moje uda są obrzydliwie tłuste,

brzuszki macie super, mój chyba a nawet na pewno większy

DSC_0005.jpgOto buźka mojej Amelki

Załączniki

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry