reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Marika swietnie wygladasz, jestes bardzo szczuplutka.
Ja tez mam 94cm w obwodzie czyli brzuszki mamy takie same, ale ja mam juz 7kg na plusie i jestem juz o wiele grubsza :-) A ile masz wzrostu?

reklama
Fajne te Wasze fotki, chyba też się w końcu skuszę i wrzucę swoją. Ja na dziś mam 93 cm w obwodzie i 4 kg na plusie.

IMG_1453.jpgIMG_1444a.jpg

Załączniki

• IMG_1453.jpg
    IMG_1453.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_1444a.jpg
    IMG_1444a.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 88
Sylka w pierwszej ciąży na tym etapie tez miałam już z 7kg na plus. Teraz pierwszy trymestr był nie za ciekawy. Mdłości i te sprawy, wstręt do mięs. A tyć zaczęłam od 14-15 tyg. Mam 162cm i ważę teraz 56kg
Siva cudowne fotki, ślicznie wyglądasz

Dziewczyny zachęcam do robienia zdjęć brzuszków. Ja w poprzedniej ciąży robiłam zdjęcie co tydzień. Wspaniała pamiątka. Później i tak wracamy do swoich rozmiarów i nie pamiętamy o tym

Dziewczyny wstawajcie zdjęcia, trzeba uczcić nowy tydzień.
Z Wami to jakoś bardziej cieszę się ze stanu w jakim jestem. Wcześniej to tylko myślałam aby szybciej minęło. A teraz jak widzę, ze jest tak mało czasu. Dzidzia daje o sobie znać. Mam z kim pogadać o ciąży i wy to rozumiecie to zupełnie inaczej się czuje. Chce, żeby ten stan trwał, jak najdłużej. Myślę, ze e moje nastawienie wynikało też z tego że czuje się samotna, nie mam komu się wygadać, ponarzekać itp

reklama
Do góry