reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

U mnie nic się w wyglądzie nie zmieniło :( Brzuchal jaki był taki jest. Ale to przez tłuszczysko na nim.
I dwa dni temu, w tramwaju usłyszałam jak dziewczynka mówiła do mamy (chyba chora była, bo duża, ale dziwnie mówiła) "Ta pani ma brzuch, zobacz. Gruby".
:( buuu

reklama
DSC06995.jpgMy

Załączniki

• DSC06995.jpg
    DSC06995.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 99
Kaha, mam podobny do twojego brzuchalek :)

Salli, mi w weekend kobieta ustąpiła miejsca w tramwaju i jeszcze przepraszała, że wcześniej nie zauważyła (stałam przy niej ze 3 przystanki, ale patrzyła się w okno, ja dobrze się czułam i nawet bardzo nie potrzebowałam siedzieć, ale mnie mąż z tą kobietą wepchnęli siłą :)

Anisen, coś tam z daleka widać, brzuszek jest :)

;) wielka juz jestem ;)
na szczęscie mąz mi wmawia ze i tak mnie kocha ;)

oj tam, oj tam :) wcale nie taka wielka :)
Ja po tym urlopie to taka "wydeta" ze nie wiem czy to dzidziol czy poprostu urlopowe obzarstwo wychodzi ;p juz mam 6.5 na plusie...strach sie bac :( Masakra jakas wagowa bedzie tym razem...

reklama
Anisen, ciąża Ci bardzo służy - maluszek ma fajne mieszkanko;)
A zdjęcie było zrobione na ołtarzu papieskim w Nowym Sączu?;-)

Do góry