reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Ależ kochane macie piękne brzuszki! I zgodzę się z Inomamą... :-D widać pierworódki :-)

Blue chyba męża namówię na tą bluzeczkę! Zaraz mam urodziny i już pokazywałam mu którą chce :-D

reklama
fifka naprawde warto ona swietnie lezy i nawet ja pulchna sie w neij swietnie czuje ona jest tak uszyta ze pieknie podkresla ciazowy brzuszek planuje moze kupic jeszcze jedną tylko inny kolor pasków ;))

Mój brzucho w skończonym 18-tygodniu :) zaczyna się okrąglić :)
DSC_0749.jpg

Załączniki

• DSC_0749.jpg
    DSC_0749.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 67
U mnie tez juz widac i to chyba bardziej niż mi sie wydaje:p Mam zdjecia 3d z mojej wizyty ale nie wiem czy wstawiac, bo jest lekko rozmazane i mój S 5 minut mi tlumaczyl zanim zobaczylam gdzie co jest:p

Blue no tak jeszcze są jedno kolorowe, choć te w paseczki mnie urzekła. Chciałam sprawdzić czy jest długa (bo ja do leginsów lubie bluzki nosić) i właśnie dla mnie okazała się super! A te bluzki to wiem że fajnie się nosi bo mam takie 2 ale z długim rękawem - znaczy takie.. takiego typu i jestem z nich mega zadowolona!

Kaha super brzuszek! :*

Ikasia po kształcie :tak: jednak skóra po ciązy jest inna i inaczej się "zaokrągla" :-D

reklama
Ok to zaczynam:)) Dodaje dwa zdjecia te same 3d jedno ze znacznikami, zeby wiadomo bylo gdzie co jest:) No wiec:IMG_1279aaa.jpgIMG_1280.jpgIMG_1282.jpgIMG_1285.jpg

Na pierwszym zdjęciu są znaczniki, a drugie jest juz bez: Wiec pod czerwonymi kropami są oczka, pod niebieską buziaczek:)) Rączki pewnie widzicie:) Wikula ssie palucha:));P Tak jak mówie troche nie wyrazne, ale jak sie uzyje wyobrazni wsio widac:) na 3 zjdeciu jest kregoslup na 4 długaaaaa rączka:))) mam nadzieje ze wszystko zoabczycie:)) Calusy:))

Załączniki

• IMG_1279aaa.jpg
    IMG_1279aaa.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_1280.jpg
    IMG_1280.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_1282.jpg
    IMG_1282.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_1285.jpg
    IMG_1285.jpg