reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Jaguś - ten odcień to orzech. Chciałam wenge, ale w sumie to dobrze, że ten wybrałam, bo wenge pewnie byłby prawie czarny.

Ikasia Malinka super byki :) !!!!!

Siva ach zazdroszczę juz kącik gotowy !!! U mnie w proszku jeszcze wszystko kupione ale nic nie ułożone bo Julia by mi zaraz wszystkie miski i lalki tam władowala nie mówiąc juz o sobie pierwsza by sprawdzała czy dzidzi będzie dobrze w tym łużeczku :)

Ikasia - ja tylko o tym wenge od tego dostawcy konkretnego mowie. Ogolnie tez chcialam ten odcien, ale dobrze, ze zdecydowalam się na orzech, bo idealnie pod nasza sypialnie wyszlo.

reklama
Siva - o gustach się nie dyskutuje:) dla mnie to jest stylowo:) nie ma różu naokoło:) choć u mnie może być, bo mąż zwariował.................muszę Go pilnować:)

Do góry