reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Mi się mutsy rówież bardzo podobał..ale odpadł dla mnie, bo ja jestem dość niska, a mutsy ma dość wysoko gondolę osadzoną..I ja się przymierzałam w sklepie to ciężko by mi było podnosić np dziecko....chociaz mojemu M byłoby wygodnie, bo on skolei wysoki...:):)A że cięzki...mi się lepiej jakoś jeździło w sklepie cięzkim wózkiem...wydaje mi sie ze lepiej się trzymają podłoża...a w zimie to ważne...potem można kupic jakąślżejszą parasolke:)

Ja chciałam bo fajnie się prowadzi i jest stabilny na moje wiejski drogi :) tak jak przeglądałam to w tej klasie nie jest aż taki ciężki, opinie ma dobre... No może cena dosyć wysoka i dodatki tj kosz, torba też mają wysoką cenę.... Ale jest super :-D
Ikasia ja mam 1,6 m w kapeluszu, ale rączkę ma super regulowaną....

A nam się właśnie w Mutsy podoba ta wysoko osadzona gondola, przynajmniej nie trzeba się bardzo do dziecka nachylać :) no ale ja mam prawie 170 cm, mężowaty ponad 180 cm może dlatego nam obojgu tak pasuje :))))

a martwi mnie ciężar bo mamy w bloku windę na takim półpiętrze (stare budownictwo) i kilka schodków trzeba będzie wózek wnieść... bo tak na zimę to też wolę stabilniejszy

a fakt, w Mutsy trzeba wszystko dokupować, ale my wzięliśmy od babki od razu ten dodatkowy kosz i dołożyła nam folię na gondolę, torbę i adaptery do maxi cosi :)

Ja bede musiała tez wozek nosić, po kręconych schodach :p ale większą waga ma swoje zalety jak piszecie- stabilnie sie zimą jeździ:-)

A to mój Lenkowy kącik w naszej sypialni (w środku wszystko co czeka na rozpakowanie, pościel, rożek, koło poporodowe, karuzela, torba dzidziusiowa itp.) a pod moja torba do szpitala ;) Jestem prawie gotowa :)

IMG_1540.jpgIMG_1541.jpgIMG_1542.jpg

Załączniki

• IMG_1540.jpg
    IMG_1540.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_1541.jpg
    IMG_1541.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_1542.jpg
    IMG_1542.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama