reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Grudnióweczka, Siva no super słodziaki na tych fotkach - aż się człowiek rozkleja:tak:

Tamtusia - fajny brzuś - mój niestety jest znacznie większy, a przynajmniej tak mi się wydaje

Aha dokonałam pomiaru i wyszło 101cm. Dawno nie mierzyłam i tak poleciało. Ale cóż jutro z Wojtusiem 34 tc zaczynamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj równo 31 t, wkraczamy w 32, I tradycyjnie cotygodniowa focia:):)
WP_20131114_006.jpg

Załączniki

• WP_20131114_006.jpg
    WP_20131114_006.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 84
siva, grudnióweczka: śliczności z waszych dziewczynek!:-)
Ikasia: śliczny okrąglutki brzusio :tak:
tamtusia: urocze mieszkanko dzidzi! chudzielec jesteś!

u mnie na pewno ponad 100cm jest, bo 75 to ja mam bez ciąży, aż ciekawa jestem ile teraz, ale centymetra w domu nie mam :-D ale i wzrostu trochę mam bo 170cm :tak:

Siva śliczna malutka!! a ty wyglądasz naprawdę super!! :*

Grudióweczka
jakie całuśne usteczka malutka ma! Śliczna!

Ikasia
mrrr rośniemy rośniemy! Śliczny brzuszek :*

Tamtusia ależ z ciebie chudzinka! Słodki brzuszek!

U mnie tradycyjnie na początek 34 tygodnia!

aka.jpg

Załączniki

• aka.jpg
    aka.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 98
Ikasia widać, że brzuszek rośnie, ślicznie ;-)

Fifka Adrianek ma piękny domek, więc niech tam sobie siedzi długo:tak:

Dziewczyny dzięki, ale gdzie ja chudzinka, ja już przytyłam ponad 11 kg:szok::-D choć wszyscy mówią, że brzuszek mam mały to fakt, muszę sobie kupić miarę krawiecką i zmierzyć się w brzuchu

reklama
Do góry