reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Fajne brzuszki :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1383758927.645634.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1383758943.834723.jpg a to nasz domek

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383758927.645634.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383758927.645634.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 81
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383758943.834723.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383758943.834723.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 89
Pustiszi z przodu w ogóle brzuszka nie widać :) a z boku widać żeś ciężaróweczka
lkasia super brzuszek :) i synuś myśliciel uroczy
Kaha czekamy na fotki z sesji

pustiszi - kurka wodna ta Twoja kuleczka taka zgrabniutka!!! Fktycznie z przodu nic nie widac a z boczku tez nie jest wcale taki duzy :) W kazdym razie w zyciu bym nie powiedziala ze jestes w 32 tyg!!

powiem wam, że też bym chciała taką małą piłeczkę mieć, bo ten mój brzuchol zaczyna mnie przerażać :-p ciężko się z nim robi, ledwo sobie już skarpety i buty zakładam... a gdzie jeszcze do końca:baffled:

reklama
vinga- mam dokladnie to samo...Najpierw idzie moj brzuch a potem ja ;/ Zauwazylam nawet ze spodnie ciazowe juz mnie pasem na brzuchu zaczynaja bardzo opinac...Nie wiem jak to bedzie bo spodnie w sumie dobre tylko ten pas na brzuch taki sie ciasnawy robi...ale jak kupie wieksze spodnie to znow na dupie beda wisialy...bo ja niestety z tych "plaskodupnych" jestem :(

Do góry