reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

1.jpg2.jpg4.jpg15.jpg
AA.jpgDSQAQ.jpgKK.jpgSS.jpg
A to mój 32 taka mała sesyjka :)

reklama
martyna, no wypas :-). Chyba urodzona modelka z Ciebie. Ja to nie cierpię jak mi się zdjęcia robi. Wole sama je robić ;-).

martyna piekna sesja, super pamiatka!

malutka ja mowiac pozazdroscic masz na mysli to ze twoje cialo jest nie jedrne? kobieto ty taka szczupla i zgrabna przeciez :tak:

ech jakie macie zgrabne te brzuszki i dupki:-)

ja z lekka rozlazła jestem:-)

Mała di dzięki za komplement.... czasami mi tak dziwnie ze jestem tu z dziewczynami w wieku mojego syna.... czuje się wtedy strasznie staro:-(

chciałabym wiecznie być przed 40stką:sorry2:

reklama
martyna super sesja, ale popieram ewe i milionke-usmiechnij sie, niedlugo bedziesz mama;-)
sempe to my w wieku Twojego syna(no moze troche starsze-przynajmniej ja;) ) mamy Ci czego zazdroscic, super wygladasz
trudno uwiezyc ze masz 4 dzieci i 5 w drodze. W ygladasz mlodo i bardzo ladnie ,do tego doswiadczenie i madrosc zyciowa-powod do dumy!:tak: Nie wazny jest wiek tylko to na ile sie ktos czuje, o!:-)

Do góry