reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

1.jpg2.jpg4.jpg15.jpg
AA.jpgDSQAQ.jpgKK.jpgSS.jpg
A to mój 32 taka mała sesyjka :)

reklama
martyna, no wypas :-). Chyba urodzona modelka z Ciebie. Ja to nie cierpię jak mi się zdjęcia robi. Wole sama je robić ;-).

martyna piekna sesja, super pamiatka!

malutka ja mowiac pozazdroscic masz na mysli to ze twoje cialo jest nie jedrne? kobieto ty taka szczupla i zgrabna przeciez :tak:

ech jakie macie zgrabne te brzuszki i dupki:-)

ja z lekka rozlazła jestem:-)

Mała di dzięki za komplement.... czasami mi tak dziwnie ze jestem tu z dziewczynami w wieku mojego syna.... czuje się wtedy strasznie staro:-(

chciałabym wiecznie być przed 40stką:sorry2:

reklama
martyna super sesja, ale popieram ewe i milionke-usmiechnij sie, niedlugo bedziesz mama;-)
sempe to my w wieku Twojego syna(no moze troche starsze-przynajmniej ja;) ) mamy Ci czego zazdroscic, super wygladasz
trudno uwiezyc ze masz 4 dzieci i 5 w drodze. W ygladasz mlodo i bardzo ladnie ,do tego doswiadczenie i madrosc zyciowa-powod do dumy!:tak: Nie wazny jest wiek tylko to na ile sie ktos czuje, o!:-)

Do góry