reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

no tak, ale dziewczyny wg wyliczen moja dzidzia ma teraz ok.2,5kg a dopiero zaczne 33t poza tym dziecko jest tak nizutko ze juz dzis pisalam ze glowke wyczulam kladac reke na lonie :/

reklama
marcia niesamowite, kiedyś piałam z zachwytu, że masz taki fajny duży brzuchol, przy moim prawie płaskim, teraz przychodzi mi zachwycać się małym zgrabnioszkiem, podczas gdy u mnie wieeeelka piłka :). Przewrotne są te nasze ciałka.

kruszki podobne bardzo gabarytowo i kształtowo mamy brzuszki. I podobnie nisko :).

sempe laska z Ciebie, a brzusio absolutnie na 8 miesiąc nie wygląda :). Czadowo.

Wszystkie brzuchale fajne i milo jest czuc, ze ktos sobie pod naszymi zebrami uwil gniazdko. Ale szczerze powiem, ze ja juz nie moge doczekac sie konca: i z ciekawosci i z tego ze brzuchol niestety mi ciazy.
No ale juz niedlugo :)

E tam , ja polowe zycia uwazam ze kilka kg powinnam zgubic;) ale nigdy mi sie to nie udawalo albo wracalam do swojej wagi. Teraz po porodzie zamierzam porzadnie wziac sie za siebie:tak:

Agnes, chrzanisz ;-). Super szczuplutka, a brzuszek okrąglutki, świetny. Jakby Ci go "odciąć" w photoshopie to by nikt po ciele nie poznał, że w ciąży jesteś.

reklama
kruszki, agnes, u was to chyba jakos tak najbardziej odskakuja od calej reszty te brzusie, ale super tak:-D
sempe, super wygladasz:) i w ogole mlodo bardzo, wierzyc mi sie nie chce ze masz syna w moim wieku:-D cos chyba krecisz:-p

ja sie teraz tak jaram moim brzuszkiem ze znowu wstawie zdj, a co! :p w koncu nie wiadomo ile jeszcze dni mi zostalo razem z nim :p

Zdjęcie0094.jpg

a jeszcze niedawno wygladalo to tak... DSC02530.jpg albooo... DSC02470.jpg:-D

Do góry