reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

mała.di super brzuszek. Taki fajnie wystający do przodu :-) Wcale nie wygląda na to żeby mała dzidzia w nim mieszkała! Więc może te pomiary z usg rzeczywiście jakieś niemiarodajne. No chyba że masz dużo wód.

reklama
dzag niby kazdy mowi ze nie widac zebym cos przytyla, jedynie brzuszek,ale ja tam swoje wiem, zreszta chyba mam to po mamie bo ona choc szczuplejsza ode mnie to wiecznie jakies,,schaby'' na boczkach widzi:-D
mala.di fajne takie porownanie, ja teraz zaluje ze tak pozno sie obudzilam z tymi fotkami brzuszka, mam dopiero od maja:-(

Agnes a cóż Ty opowiadasz? Jakie zbędne kilogramy widzisz u siebie? Świetnie wyglądasz ze swoją piłeczką!

mala.di fajna piłka! Podobne mamy nasze 36 tygodniowe dziewuszkowe brzuszki i wielkość i kształt :).

marcia, ilośc wód mam w normie. pewnie tam poza dzidzia troszke tluszczu sie zebrało, zreszta Mała sie zawsze wypycha do przodu :-D
agnes... ja to nawet przed ciążą co jakis czas fotografowalam swoj brzuch:-D mam świra na punkcie wagi. tylko ze wlasnie nie lubie patrzec na kg, sa slabo miarodajne ( i od tysiaca roznych czynnikow jest zalezne ile pokaze waga), wolalam zawsze robic zdjecia, i patrzec na nich czy ostatnio nie utylam:-D

Aia, i wszystkie razem zaraz jeszcze zwiekszymy sie w obwodzie o sto cm kolejne :rofl2: bo podobno w ostatnim miesiacu brzuszek najbardziej rosnie;-)

Aia a tak ze 3-4 kg by sie przydalo, jestem troche samokrytyczna i lubie miec wszystko idealnie:-)
Mala.di fajny myk z tym fotografowaniem brzucha(przed ciaza) mi nawet kg na + na wadze potrafi popsuc humor(przed ciaza oczywiscie):-D
A co do rosniecia brzucha to jak jeszcze troche urosnie to chyba bede musiala go na jakis szelkach nosic czy cos, juz teraz jak gdzies dalej ide to podtrzymuje go czasem rekami:-D

Ja wolałam siebie oceniac tak na oko właśnie :-p co jakis czas sie mierzylam, ale to tez bywalo zawodne...bo wiadomo ze nie da sie za kazdym razem idealnie na tej samej wysokosci zmierzyc... a ten Twoj kg ktory powodował załamanie, nie musial oznaczac ze faktycznie utyłaś... moglas sie nie wysikac, cos tam ci moglo zalegac chwilowo w jelitach
moze wiecej wypilas, moze inaczej sie ubralas (jesli nie wazylas sie z rana na czczo no i nago)
zreszta przeciez chodzilo nie o to by osiagnac jakas fajną liczbe kilogramów, tylko żeby dobrze wyglądać :-) a wiec polecam takie metody, zamiast ważenia.

reklama
Dziewczyny ale macie fajne brzuszki, i jakie już duże!!! A ja jestem ciekaawa jak brzuszek malutkiej chyba? Czy dalej taki płaski że ja przed ciążą marzyłam o takim;-) Malutka hop hop pochwal się

Do góry