reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

pewnie, ja to teraz juz mam gdzies... obzeram sie ile wlezie:-D mowiac ze kg w tą czy w tą nie zrobi różnicy:-p poza tym, juz kiedys byla o tym mowa, ze przeciez wszystkie wagi swiata sie nagle popsuły, i naprawia sie gdzies tak w pazdzierniku. :-D

reklama
No to widzę, że malutka_ja87 w piąty miesiąc wskoczyła :-D. Ja nie wiem, malutka, jak Ty to robisz...

A tymczasem ja i mój brzuch, włącznie z faflami na ramionach, spuchniętymi nogami i poczwórnym podbródkiem :-p. Bez cenzury, a co!
IMG_4050aaa.jpg
36t 2d

Sopelek śliczna sesja, bardzo ładny brzuszek :-)

Malutka, Twój brzuszek coraz większy,ale imponująco malutki i delikatny :tak:

Dzag wyglądasz bardzo ładnie i promiennie :tak:Jeśli chodzi o fafle,to sama się takich u siebie dopatrzyłam, podobnie podbródek wypączkował, ale liczę na to,że wszystko nieco zmaleje (ale nie oklapnie) po porodzie :-D

reklama
wszystkie brzuszki piękne, malutkie i duże!

dzag
, szczęscie od Cie bije, od stop do glow, wiec sie nie ma co cenzurowac!

to i ja brzucha pokaze z poczatku 31 tygodnia, ujecie bez fafli poki co (nie za nie ma, sa poza kadrem), ale za to w imponujacych niebieskich majtasach ;)

tola30:31.jpg

Do góry