reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

super dziewczyny wyglądacie, każda jedna! ja szczerze powiem, że nie potrafię zaakceptować siebie w ciąży tak do końca..wiem, że ciało ma prawo się zmieniać, że najważniejsze, aby bobo było zdrowe itd., i to wszystko wiem! Ale są dni, kiedy patrzę w lustro i płaczę nad swoim wyglądem..jestem strasznie krytyczna wobec siebie, zawsze taka byłam, a teraz jak oglądam zdjęcia sprzed ciąży to widzę, jaka byłam szczupła, a wtedy narzekałam, że jestem gruba, wrrr.....boję się, że nie wrócę to formy sprzed ciąży, że już zawsze będę miała tyle kg na +.....
No, a to mój obecny brzuch :) 34tc.
No to się pożaliłam ;) 34tc.jpg

reklama
sempe, ja za to czasem głupio sie tu czuje jako taka gówniara:-D ale chyba w ogole tu sie nie odczuwa tej roznicy wieku, przynajmniej ja jej nie czuje, czesto zapominam o tym ktora ile ma lat.. w koncu, czy to wazne? wszystkie bedziemy młodymi mamami! i to nas łączy. a Ty np mozesz wspomoc taka mnie swoim doświadczeniem. jakby tu były same takie 19latki to chyba za duzo bysmy sobie podoradzac nie mogly :-D

ddaga, ja tez sie martwie tym ze nie wroce do formy sprzed ciąży, ze nawet jesli schudne, to zostanie obwisla skora...i już nie bede taka jedrna , i czasem patrzec na siebie nie moge..no ale co zrobic? jak na ciąże to chyba obie wyglądamy całkiem niezle, to tyle ile moglysmy zrobic..nie utyc 50kg, tylko tyle ile trzeba.

ddaga widac ze jestes szczupla, jedynie pileczka z brzuszka, po porodzie bedziesz tak pochlonieta dzidzusiem ze nawet nie zauwazysz jak w miedzy czasie wrocisz,,do siebie'', glowa do gory!;-)

prześliczne zdjecia ! i brzusio, w ogole wszystko :)

mi kiedys kolezanka ktora robi swietne artystyczne zdj proponowala ze zrobi mi sesyje z brzuszkiem, ale ja to jednak chyba nie moge :p nie lubie ogolnie pozowac do zdjec, niefotogeniczna jestem...

reklama
Do góry