reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

witajcie...co do tych pepków to ..smieszne bo tego jeszcze nie słyszałam..ja mam zawsze pepek w srodku..bo to zalezy od mieśni skóry brzucha jak ktos był płaski i miał twardy brzuch bez tłuszczyku to pepek prawdopodobnie wywali..........pieknie brzuszki...dzieci szybko teraz rosna i przybieraja na wadze...bo..niedługo juz dzień......x.....

reklama
Śliczne macie brzuszki dziewczynki. I wszystkie już takie pokaźne :-) To i ja się swoim pochwalę. Po weekendowym obżarstwie na weselu mam wrażenie że zrobił się dużo większy. Zresztą mam ok 2cm więcej w obwodzie niż tydzień temu!!
IMG_20120626_094439.jpg

Marcia taki zgrabny Twój brzucio. Malutki :) ale to i dobrze. Na koniec nie bedziesz się musiała męczyć. Ja miałam cały czas mały, mały, mały a jak wywaliło go ok miesiąc temu to jest taki cięzki, że jak się w nocy przewracam z boku na bok, to muszę trzymać :p

witajcie...co do tych pepków to ..smieszne bo tego jeszcze nie słyszałam..ja mam zawsze pepek w srodku..bo to zalezy od mieśni skóry brzucha jak ktos był płaski i miał twardy brzuch bez tłuszczyku to pepek prawdopodobnie wywali...

E nieprawda. Ja zawsze byłam szczupła i ćwiczyłam brzuszki niemal codziennie i fakt mam wystający pępek. A moja koleżanka jest raczej "przy sobie", nigdy nie dbała o linie ani o brzuch a pepek ma wystający jeszcze bardziej ode mnie :p także chyba nie ma na to reguły, jednym wyłazi innym nie i tyle

gołe brzuszki są rozczulające!!! to niesamowite ze tam sobie smacznie egzystują nasze dzieciątka:-)

to ja..bez golizny

takze Wy sie nie dziwcie ze mi grozi porod przedwczesny... z taka pilka lekarska z przodu :D
i nie zdziwcie sie jak ktoregos dnia napisze ze juz pilka wylazla :) planuje za ok.2,5tygodnia juz nie lezec calymi dniami, tylko wstac, i niech sie dzieje co chce

reklama
kruszki.. 3 tygodnie odczekaj... daj dzieciatku dojrzec :) a nóz zacznie sie cos dziac od razu... a to bedzie 36 tydzien.. wczesnie troche...

Do góry