reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
a mnie brzuch nie za bardzo rośnie...a macica ponoć 20tc :zawstydzona/y:
16tc3.jpg16tc4.jpg
ostatni dzień 16tc :-D

Sopelku ciazy nic a nic nie widac hihi ;) ja mam teraz tak samo poprzednie zdjecia ktore robilam byly z wieczora i bylam wzdeta doszlam do wniosku bo rano budze sie i tam plasko ;) jednego czego sie obawiam ze jak nagle tak intensywnie zacznie rosnac to czy my sie rozstepow nie nabawimy i skora nie popeka :( wole zeby juz cos sie wychylalo ;)

Ja też się budzę rano i ...płasko.Wieczorem troszkę wydyma..ale to wszystko. No zobaczymy, dziś 17 tydzień, brzucha brak, ruchów dzieci brak. A ponoć ładne i zdrowe...:-D

reklama
Ewa co Ty chcesz od swojego brzucha??? Bardzo zgrabny!! Wiadomo rośnie, ale to przecież dobrze :-) sopelek mam wrażenie że troszkę Ci się zaczyna pokazywać ten brzuszek, ale na bliźniaki to na pewno nie wygląda. Na ten tydzień ciąży pojedynczej nawet nie wygląda!!! Super szczuplutka jesteś. Mała.di Twój brzuszek też bardzo fajny.

Do góry