reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Zobacz załącznik 430352My w 13 tygodniu, brzucha wciągnąć się nie da.
16tyg.jpgA tu 16 tydzień, brzuszek dalej szpiczasty:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ....sierpniowe mamusie....brzuszki macie super....każda inny.....a ja mam taki......muszę zatrudnić męża do sesji...to czwarta ciąża i po każdej mam pozostałości....100_9106.JPG..a to 14 tydzień...po południu.....rano jest mnie mniej.....;-)a to mój brzuszek po śniadaniu....100_9107.jpg..w sumie brzuch pozostał mi po tamtych ciążach...:zawstydzona/y:a teraz powoli sobie rośnie...:-)

Ostatnia edycja:
kurcze dziewczyny macie juz pokazne te brzuchy i jeszcze fotki z rana, ja rano nie mialabym co pokazac hihi ;) gratuluje ladnych domkow waszych rosnacych ;):-D

Ale fajnie że już takie brzuszki mamy że można się nimi pochwalić :-) no i każdy brzuch inny. Widać różnice, bo jednym wystaje gulka w dole brzucha a innym idzie bardziej w górę na cały brzuch. Ja się zaliczam do tych drugich :-) Ciekawe czy to rzeczywiście ma jakiś wpływ z płcią dzidziusia. Ale pewnie nie.

Ale fajnie że już takie brzuszki mamy że można się nimi pochwalić :-) no i każdy brzuch inny. Widać różnice, bo jednym wystaje gulka w dole brzucha a innym idzie bardziej w górę na cały brzuch. Ja się zaliczam do tych drugich :-) Ciekawe czy to rzeczywiście ma jakiś wpływ z płcią dzidziusia. Ale pewnie nie.

a jakie to sa stereotypy co do brzuszka?

a jakie to sa stereotypy co do brzuszka?

podobno gdy brzuch okrągły i mały to córka...a jak wielki i szpiczasty to na syna..ale .....to ściema ..bo brzuch to zależy od genów..wielkości i ułożenia dziecka.i od macicy.oraz od przytycia w ciąży....a nie od płci..moim zdaniem nie ma co się sugerować kształtem brzucha...ja miałam różne brzuszki mam trzech synów..choć prorokowali mi 3 ciążę że to dziewczynka bo mam mały okrągły brzuch.....jednym słowem kolejne zabobony...które na pewno usłyszycie w najbliższym czasie..od najbliższych......oby do połówkowego usg..w tedy powinno się wszystko wyjaśnić...:-)

reklama
ślicznie..kurcze widzę ze to nie tylko mi tak się sporo zaokrąglił...i w dodatku mamy podobny termin....u mnie jest śmieszne to ze ja już 3 razu urodziłam moje dzieci według wyliczonego terminu..teraz mam na 17 sierpnia..i pewnie znów urodzę według terminu...

Wczesniej mialam terminz cora na 18 to urodzilam 11 a teraz mam na 19 to pewnie tez wczesniej urodze :-p

Do góry