- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Śliczne brzuszki :-)
Kochana, to wg teorii i Twojej i Twojej mamy to powinnam mieć dziewczynkę, a mój mały ekshibicjonista za każdym razem rozchyla nóżki i pokazuje klejnoty Lekarz tylko głowicę USG przystawia i się śmieje zadając retoryczne pytanie "wiemy co jest?"
A ja mogę stwierdzić,że teraz brzuch mam inny niż w pierwszej ciąży. Wtedy był rozlazły a teraz z przodu dość zgrabny choć duży więc chyba nie ma reguły Zabobony hehe.
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.
A ja mam inną teorię - tętno Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150
Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz
Kochana, to wg teorii i Twojej i Twojej mamy to powinnam mieć dziewczynkę, a mój mały ekshibicjonista za każdym razem rozchyla nóżki i pokazuje klejnoty Lekarz tylko głowicę USG przystawia i się śmieje zadając retoryczne pytanie "wiemy co jest?"
R
RiSiA
Gość
Fiu, Nektarynka śliczne brzusie
martitka-26
krzynka77
Martitko - gdzie ty masz te 11 kg?? Jakoś to musiałaś upchnąć w brzusiu, bo reszta wygląda na nienaruszoną!!
Teraz dopiero nadrobiłam całą resztę brzusiów, które się ostatnio wysypały na wątku! :-) Kazdy piękny i kazdy indywidualnie rośnie! Pieknie dziewczyny, pięknie!! :-)
Teraz dopiero nadrobiłam całą resztę brzusiów, które się ostatnio wysypały na wątku! :-) Kazdy piękny i kazdy indywidualnie rośnie! Pieknie dziewczyny, pięknie!! :-)
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.