- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cosya Ale pieknie wyglądasz i tylko w brzuszku kg się pokazały i to nie Twoje dodatkowe tylko dzidziuś. Normalnie w kompleksy wpadnę, Ja miałam takie nogi jak Ty ale do 5miesiąca, później tak mi się zaokrągliły uda, że aż strach zdjęcia pokazywać
Cosya
Fanka BB :)
Bogusia, jeszcze ponad dwa miesiące, więc trochę się mogę zmienić, tym bardziej, że jak się robi gorąco to zaczynam puchnąć...:-(
polianna
A ja mogę stwierdzić,że teraz brzuch mam inny niż w pierwszej ciąży. Wtedy był rozlazły a teraz z przodu dość zgrabny choć duży więc chyba nie ma reguły Zabobony hehe.
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.
A ja mam inną teorię - tętno Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150
Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.
A ja mam inną teorię - tętno Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150
Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz
martitka-26
GSC- Fajny masz pepuszek widze, ze juz Ci sie linea nigra na brzuszku pojawila(nie wiem od czego to zalezy bo ja nie mam)
Cosaya- NAstepna chudzinka.Jezeli przed ciaza wazylas 60 kg to musisz byc bardzo wysoka;-)
Fiuufiuu- Tobie kochana to chyba nie za duzo ten brzuszek od poczatku urosl(w przeciwienstwie do niektorych-
Cosaya- NAstepna chudzinka.Jezeli przed ciaza wazylas 60 kg to musisz byc bardzo wysoka;-)
Fiuufiuu- Tobie kochana to chyba nie za duzo ten brzuszek od poczatku urosl(w przeciwienstwie do niektorych-
Bombusia
Fiuu ja nie wiem co Ty chcesz od swojego brzucha??? Bardzo ładny ciązowy brzunio!!!!
reklama
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
Fiuu ja nie wiem co Ty chcesz od swojego brzucha??? Bardzo ładny ciązowy brzunio!!!!
ja sie zgadzam z bambusia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.