reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cosya - bardzo zgrabniutki brzuś i też mis ię wydaje, że nie taki duży! Moim zdaniem ok jak na ten tydzień ciąży.

Cosya Ale pieknie wyglądasz i tylko w brzuszku kg się pokazały i to nie Twoje dodatkowe tylko dzidziuś. Normalnie w kompleksy wpadnę, Ja miałam takie nogi jak Ty ale do 5miesiąca, później tak mi się zaokrągliły uda, że aż strach zdjęcia pokazywać :-D

A ja mogę stwierdzić,że teraz brzuch mam inny niż w pierwszej ciąży. Wtedy był rozlazły a teraz z przodu dość zgrabny choć duży więc chyba nie ma reguły :) Zabobony hehe.
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.

A ja mam inną teorię - tętno :) Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150 ;)

Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz :p

a to sem ja 31,5 =)oczywiście rozlazłość mojego bebzona to zasługa zwałów naturalnego kolagenu= tłuszczu :D
DSC00426.jpgDSC00422.jpgDSC00424.jpg
pencil.png

GSC- Fajny masz pepuszek widze, ze juz Ci sie linea nigra na brzuszku pojawila(nie wiem od czego to zalezy bo ja nie mam)

Cosaya
- NAstepna chudzinka.Jezeli przed ciaza wazylas 60 kg to musisz byc bardzo wysoka;-)
Fiuufiuu- Tobie kochana to chyba nie za duzo ten brzuszek od poczatku urosl(w przeciwienstwie do niektorych:wściekła/y:-

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry