reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Śliczne brzuszki :-)

A ja mogę stwierdzić,że teraz brzuch mam inny niż w pierwszej ciąży. Wtedy był rozlazły a teraz z przodu dość zgrabny choć duży więc chyba nie ma reguły :) Zabobony hehe.
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.

A ja mam inną teorię - tętno :) Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150 ;)

Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz :p

Kochana, to wg teorii i Twojej i Twojej mamy to powinnam mieć dziewczynkę, a mój mały ekshibicjonista za każdym razem rozchyla nóżki i pokazuje klejnoty :-D Lekarz tylko głowicę USG przystawia i się śmieje zadając retoryczne pytanie "wiemy co jest?" :laugh2::laugh2::laugh2:

hehe mi też zawsze gin co wizyta mówi wiecie co będzie a my tak :D bo zawsze się mały klejnotami chwali :)

Robia sie z nas sliczne sloniki;-)

A tu moj bebzolek z 34 TC

Załączniki

• Photo du 52003954-06-
    Photo du 52003954-06-
    22,5 KB · Wyświetleń: 143
Martitka śliczny, chyba tylko brzuszek ci rośnie, bo taka laseczka:)
Nektarynko ale masz bebzolek.. ;-)widać różnicę sprzed paru tygodni:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martitko - gdzie ty masz te 11 kg?? Jakoś to musiałaś upchnąć w brzusiu, bo reszta wygląda na nienaruszoną!!:-D
Teraz dopiero nadrobiłam całą resztę brzusiów, które się ostatnio wysypały na wątku! :-) Kazdy piękny i kazdy indywidualnie rośnie! Pieknie dziewczyny, pięknie!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry