reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dawno nie oglądałam waszych brzuszków, ale po takiej przerwie tym bardziej widać różnicę. A różnica ta jest kolosalna :D PRZEPIĘKNIE wyglądacie i widać, że ciąża wam służy.
Mój brzuch natomiast jest jakiś inny, taki rozlany naokoło pleców i w bokach :p
Zdjęcie0195.jpg

Ostatnia edycja:
Piękne brzuszki. Bonusowa- a Twój brzunio jaki mam kolorek fajowy :)

Dawno nie oglądałam waszych brzuszków, ale po takiej przerwie tym bardziej widać różnicę. A różnica ta jest kolosalna :D PRZEPIĘKNIE wyglądacie i widać, że ciąża wam służy.
Mój brzuch natomiast jest jakiś inny, taki rozlany naokoło pleców i w bokach :p
Zobacz załącznik 243885
Kochana nic się nie martw mam to samo, w kołeczko idzie,ale ......wszystko jest w porzo spoko:):):)

Bonusowa fajny brzunio i jak widać kolczyk ładnie:)

Bonusowa Super brzusio, ale Ty nadal masz kolczyk? Ja wyciągnełam swój już w 2 miesiącu bo się bałam, że dziurka sie powiększy.

Saudades Ty masz piękny brzusio w ogóle nie widać żeby był rozlany ;-)

reklama
bonusowa sexi brzuszek:) mogłabyś chodzić z brzusiem na wierzchu...
saudades jakas Ty zgrabniutka.... taka silna kobieta a taki okruszek:)))))

swoją drogą pamiętacie taką modę ze 3-4 lata temu co ciężarówki chodziły z brzuchami na wierzchu w lato????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry