reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki piękne brzuszki..

teraz ja Was pomęcze moim brzuszkiem..
wszystkie fotki z dzis 24t 3d :-)

60524t3da.jpg
60524t3dgoybrzucha.jpg
60524t3dzprzodua.jpg

Wow... u kogoś widzi sie wielkość:) duży brzusio, ładna piłeczka...
w ciuszkach masz go jakby niżej, a bez jakby sie podniósł... chyba takie wrażenie fotograficzne:-)
no nie ma co, maluchy juz sie rozpychają...

a wiecie co?
jak brzusio rosnie to myślałam że kobiety czują ciężar z przodu, taki co aż je przechyla, a kit prawda... człowiek sie przyzwyczaja wraz ze wzrostem brzucholka:)

Ostatnia edycja:
cudne zdjęcia Nektarynko!! Brzuś już przepiękny!!:-D
Ciamajdko - czasem tylko mozemy ten większy ciężar czuć w lędźwiach, ale fakt, jakoś się człowiek do niego przyzwyczaja :-)
A wiecie, ja mimo, że mam ten brzuś już pokaźny, to na wadze u ginka wychodzi tylko 2 kg do przodu... coprawda jak pomyślę, że pierwsze ważenia były robione w zimowych ciuchach i butach a teraz już coraz mniej tego mam na sobie, to pewnie różnica jest ciut większa... Mam nadzieję, że już do końca tak umiarkowanie będzie przybywać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry