- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
panienka
Fanka BB :)
mogę się po tym podpisać dwiema rękami :-):-):-):-):-)Kaasia, Bogusia, Marlena, Shyla, Fiu piękne brzuszki i czytając wasze +8, czy +10kg zastanawiam się gdzie się to podziewa
Anecia1111
Fanka BB :)
:-) Dziewczyny prześliczne brzuszki- równiez zastanawiam sie gdzie wy ukrywacie te swoje kilogramy ?
Normalnie sierpniówki to super laseczki i tyle :-)
Też się tak zastanawiam, chociaż sama należę do tych kobietek którym już trochę przybyło a u mnie to dopiero 18 tydzień... A już 6 kg na plusie. Przez ostatnie 3 tygodnie 1,5 kg przybyło... Aż strach iść w srodę do gina :-) No a nowe zdjątko zrobię sobie w poniedziałek, bo to mój dzień na robienie zdjęć i się pokażę Miłej niedzieli!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
No dziewczynki, brzuszki rewelacja
R
RiSiA
Gość
to i ja siem pochwale tylko 2 kg na plusie
R
RiSiA
Gość
Zobacz załącznik 225972
a oto My Trochę rozmazane, właściwie nieźle ale niestety coś mi się dzieje w tej ciąży z urządzeniami elektrycznymi zaczynając od telefonów poprzez DVD, telewizor, komputer no i jestem na etapie problemów z aparatem a na poważnie muszę popracować nad ustawieniami po prostu a leniwa jestem ostatnio
tylko żeby nie było że jakaś kretynka jestem i na tle telewizora się fotografuję, nie mam takich ambicji ale jedyne miejsce miałam na komódce naprzeciwko żeby odpowiednio usadowić aparat na samowyzwalaczu ;]
super brzuszek no i opis także )
Domek mojego Skarba,w pn. sie dowiem,kto tam mieszka,he,he.
super brzusio
a to my 20 tyg 3 dni i plus 11 kg
Zobacz załącznik 228015
ślicznie wyglądasz
witam imienniczkę brzuszek bardzo podobny do mojego a w nim także synekZobacz załącznik 22963422 tydzień,cały czas liczyłam na córke,a w brzuszku mieszka synek
To i Ja dodam domek mojej księżniczki :-)
przyrost wagi 10kg
Zdjęcia zrobione w 21 tygodniu :-)Zobacz załącznik 229652
Zobacz załącznik 229654
super brzusio
reklama
R
RiSiA
Gość
pajko- pierwsza klasa ... i zrobiłaś zdjęcie za wysoko... nie wiemy, co się zmieniło w Twojej łązience na wannie skandal
wiedziałam, ze Was tym zawiode zrobiłam to specjalnie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.