reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
i mój brzuszek ;-)
według USG 20 tydzień , a według ostatniej miesiączki 19 tydzień;-) i 8kg na plusie , tylko nie wiem gdzie to poszło:-D
różnicy nie widzę ;-) wydaje mi się ze wyglądam tak jak miesiąc temu ;-)

Ostatnia edycja:
piekny brzuszek a kilogramow ogole nie widac- a brzuszek jest troche wiekszy tak mi sie wydaje:)))))))))))

spacer2..jpgw przededniu 20 tc.

Fiufiu boskie bziusisko:) Ale już duży domeczek, ho, ho!!! Pięknie:) Czerpiesz energię z drzewa, czy tylko pozowałaś? :)

Shyla Pięknie wyglądasz i masz cudowny domeczek dla dzidzi :) U Ciebie nie widać tych kg, ale brzusio na pewno masz większy :)

FiuuFiuu Na tle natury świetne foto i piekny brzusio :)

Wreszcie nadszedł czas, że możemy bez karnie tyć, ale mój M już mnie nie chce na rączki brać :D

Shyla też się zastanawiam gdzie te 8 kg ukryłaś ;-)
Fiufiu jak łanie - widać radość :-)

:-) Dziewczyny prześliczne brzuszki- równiez zastanawiam sie gdzie wy ukrywacie te swoje kilogramy ?

Normalnie sierpniówki to super laseczki i tyle :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry