reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam 8 kg do przodu , haha bardziej wygląda na to ze to ty przytyłaś 8kg a ja te Twoje 2 :-)
u mnie brzuszek rano czy wieczorem tak samo już wygląda nie ma żadnej różnicy ;-)

dokładnie prędzej bym powiedziała, ze to ja mam te 8 kg niz Ty :)

reklama
nie ma za co kosztuje niecałe 8 zl :) a jest wydajna polecam :)
A propo oliwki ja kupilam sobie w realu z johnsona oliwka w żelu za 9,49zł.. także bardzo fajna.. brzuszek też mam dobrze naoliwiony.. i ani jednego rozstępa..

poza tym piękny brzusio pajeczko:) teraz wiemy jaką masz pościel:)

A propo oliwki ja kupilam sobie w realu z johnsona oliwka w żelu za 9,49zł.. także bardzo fajna.. brzuszek też mam dobrze naoliwiony.. i ani jednego rozstępa..

ja niestety jestem na tą firme uczulona wiec omijam ją szerokim łukiem :)
Nektarynka Ty to wszystko zobaczysz :p musze zmienic miejsce do zdjęc :p

Nie no Pajeczko ja CI tego nie wybaczę:D:D:D dlaczego tak wysoko:D:D:D:D???? Brzuszek piękny, coraz większy:) śliczna kuleczka, taki ładnie napięty, elastyczny....

Już wczesniej ta pościel zauważyłam,ale nie chciałam mówić, żeby Pajeczce nie zepsuć funu z tego, jak nas "wykiwała" ;-) Poza tym po zakrętkach i tak gdzieniegdzie można poznać co tam stoi... jest ciut trudniej, ale też przez to ciekawiej hihihihihi!!!...
Co do Johnsonna to mi też nie bardzo leży...

Pajka! Brzuszek superowy :-) Co do Johnsona to mi też nie leży. Kupiłam tą rumiankową i dostałam takiego uczulenia, że aż spuchłam :baffled: Służy mi za to Bambino :tak:

Pajka! Brzuszek superowy :-) Co do Johnsona to mi też nie leży. Kupiłam tą rumiankową i dostałam takiego uczulenia, że aż spuchłam :baffled: Służy mi za to Bambino :tak:

Ja ogólnie też nie jestem za Johnsonem, a już na pewno nie kupię takiej dla maleństwa bo mojej siostry córeczka dostała okropną wysypkę po niej, a najpierw lekarze mówili że to od melka modyfikownaego, więc zmieniali mleko i nic.... Zmienili oliwkę i mają spokój. A ja osobiście też używam zwykłej bambino i nie moge narzekać, no i później chyba własnie w taką zainwestuję... nie ma to jak stare i sprawdzone produkty :-D

Pajkaa- piękny brzusio i tylko 2kg na plusie-farciara z Ciebie :)
Anecia-każde dziecko jest inne. Ja moją córcię smarowałam oliwką z Johnson-a i było dobrze, później przerzuciłam się na balsam i wyskoczyły krosteczki.Kilka razy zmieniałam balsam i płyn do kąpieli na inne firmy ,kupiłam nawet do skóry atopowej a krosteczki były dalej(tylko po kąpieli się pojawiały). Teraz używam mydła i balsamu Johnson i jest dobrze.

tO MÓJ BRZUSIO JEST chyba największy hehe ale tłuszczyku też mi nie brakuje ;)
A co do oliwki Johnson to tez kupiłam już synkowi do szpitala i dostał taka po niej wysypkę i zaczerwienienia że położna poradziła mi najstarszą i najlepszą oliwke bambino i do dzis jej używamy i krem z cynkiem tez jest super zagoi każda czerwonw pupkę :) .Pozdrawiam kasia

to pokaz nam swój brzuszek :)

reklama
tO MÓJ BRZUSIO JEST chyba największy hehe ale tłuszczyku też mi nie brakuje ;)
A co do oliwki Johnson to tez kupiłam już synkowi do szpitala i dostał taka po niej wysypkę i zaczerwienienia że położna poradziła mi najstarszą i najlepszą oliwke bambino i do dzis jej używamy i krem z cynkiem tez jest super zagoi każda czerwonw pupkę :) .Pozdrawiam kasia
U nas tez tak bylo,wysypka po tej oliwce.
to pokaz nam swój brzuszek :)

O właśnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry