reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam 8 kg do przodu , haha bardziej wygląda na to ze to ty przytyłaś 8kg a ja te Twoje 2 :-)
u mnie brzuszek rano czy wieczorem tak samo już wygląda nie ma żadnej różnicy ;-)

dokładnie prędzej bym powiedziała, ze to ja mam te 8 kg niz Ty :)

reklama
nie ma za co kosztuje niecałe 8 zl :) a jest wydajna polecam :)
A propo oliwki ja kupilam sobie w realu z johnsona oliwka w żelu za 9,49zł.. także bardzo fajna.. brzuszek też mam dobrze naoliwiony.. i ani jednego rozstępa..

poza tym piękny brzusio pajeczko:) teraz wiemy jaką masz pościel:)

A propo oliwki ja kupilam sobie w realu z johnsona oliwka w żelu za 9,49zł.. także bardzo fajna.. brzuszek też mam dobrze naoliwiony.. i ani jednego rozstępa..

ja niestety jestem na tą firme uczulona wiec omijam ją szerokim łukiem :)
Nektarynka Ty to wszystko zobaczysz :p musze zmienic miejsce do zdjęc :p

Nie no Pajeczko ja CI tego nie wybaczę:D:D:D dlaczego tak wysoko:D:D:D:D???? Brzuszek piękny, coraz większy:) śliczna kuleczka, taki ładnie napięty, elastyczny....

Już wczesniej ta pościel zauważyłam,ale nie chciałam mówić, żeby Pajeczce nie zepsuć funu z tego, jak nas "wykiwała" ;-) Poza tym po zakrętkach i tak gdzieniegdzie można poznać co tam stoi... jest ciut trudniej, ale też przez to ciekawiej hihihihihi!!!...
Co do Johnsonna to mi też nie bardzo leży...

Pajka! Brzuszek superowy :-) Co do Johnsona to mi też nie leży. Kupiłam tą rumiankową i dostałam takiego uczulenia, że aż spuchłam :baffled: Służy mi za to Bambino :tak:

Pajka! Brzuszek superowy :-) Co do Johnsona to mi też nie leży. Kupiłam tą rumiankową i dostałam takiego uczulenia, że aż spuchłam :baffled: Służy mi za to Bambino :tak:

Ja ogólnie też nie jestem za Johnsonem, a już na pewno nie kupię takiej dla maleństwa bo mojej siostry córeczka dostała okropną wysypkę po niej, a najpierw lekarze mówili że to od melka modyfikownaego, więc zmieniali mleko i nic.... Zmienili oliwkę i mają spokój. A ja osobiście też używam zwykłej bambino i nie moge narzekać, no i później chyba własnie w taką zainwestuję... nie ma to jak stare i sprawdzone produkty :-D

Pajkaa- piękny brzusio i tylko 2kg na plusie-farciara z Ciebie :)
Anecia-każde dziecko jest inne. Ja moją córcię smarowałam oliwką z Johnson-a i było dobrze, później przerzuciłam się na balsam i wyskoczyły krosteczki.Kilka razy zmieniałam balsam i płyn do kąpieli na inne firmy ,kupiłam nawet do skóry atopowej a krosteczki były dalej(tylko po kąpieli się pojawiały). Teraz używam mydła i balsamu Johnson i jest dobrze.

tO MÓJ BRZUSIO JEST chyba największy hehe ale tłuszczyku też mi nie brakuje ;)
A co do oliwki Johnson to tez kupiłam już synkowi do szpitala i dostał taka po niej wysypkę i zaczerwienienia że położna poradziła mi najstarszą i najlepszą oliwke bambino i do dzis jej używamy i krem z cynkiem tez jest super zagoi każda czerwonw pupkę :) .Pozdrawiam kasia

to pokaz nam swój brzuszek :)

reklama
tO MÓJ BRZUSIO JEST chyba największy hehe ale tłuszczyku też mi nie brakuje ;)
A co do oliwki Johnson to tez kupiłam już synkowi do szpitala i dostał taka po niej wysypkę i zaczerwienienia że położna poradziła mi najstarszą i najlepszą oliwke bambino i do dzis jej używamy i krem z cynkiem tez jest super zagoi każda czerwonw pupkę :) .Pozdrawiam kasia
U nas tez tak bylo,wysypka po tej oliwce.
to pokaz nam swój brzuszek :)

O właśnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry