reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki super macie brzuszki:-)
Pajkaa-widać różnicę:tak:
Shyla-duży masz ten brzuszek-a Ty taka szczuplutka:tak:
Krzynka-mała róznica jest;-)
Cayra-a Twój brzuszek malusi:tak:
Ciamajdko-a Ty wyglądasz tak młodo-zaraz spojrzę ile masz lat:tak:
Polianna-rośnie brzuszek-taki ładny wystający:tak:

Ostatnia edycja:
Pajka fajny ten Twój domek:)
Kasiu u Ciebie to jeszcze maleństwo, ale oczywiście piekne:)

Pajeczko - super brzunio!! Gratuluję!! No i świetnie, że nie przytyłaś a wręcz przeciwnie... wiodać cała para idzie w domek a nie w jego okolice :tak:

Ja tak myślę, że po mnie mniej widać bo ja ogólnie mam dużo ciała, więc zanim się ten brzuszek przebije to trochę jeszcze minie;-)
Ale naprawdę, to niesamowite jak różnie te brzuszki nam rosną....to jest niesamowite!! Każda ciąża inna i taka indywidualna... cudownie!

Ostatnia edycja:
wszystkie brzuchy są już zdecydowanie widoczne więc gratuluje dziewuchy.

a ja w związku z moim sadełkiem mam już regularny ciążowy brzuch :D. W ostatnim tygodniu czułam jak mi w nocy rośnie:happy:. Zdjęcia wkleję pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz korzystam z uroków wypadu poza dom. Może uda mi się coś komórką zrobić :)

Ostatnio obiecałam, że wrzucę też swój brzuszek i tak też robię (jak się uda oczywiście:-D) Tylko zdjęcie takie trochę nieładne, bo sama je musiałam zrobić bo mąż znowu w pracy, a nie bardzo mam w tym wprawę ;-) No i brzuchol odciśnięty od spodni i jakieś uczulenie chyba dostałam, ale to pewnie od pomidorów... zawsze jak zjem w większej ilości to coś mi wychodzi :eek: Ale następnym razem postaram się wrzucić ładniejsze i w całości, tylko mąż mi takie musi zrobić.

Oto mieszkanko naszego Skarba:

P2161211.jpg

No i zdjątko jakoś tak z boku mi wyszło... ale jedną ręką musiałam trzymać aparat a drugą bluzkę. Ale brzuchol widać i to najważniejsze :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry