reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAJKAA no niestamowity ten DOMEK, moze będzie duża dzidzia, choć oczywiście nie ma to wpływu??? Ale może genetycznie ???
Czy dużo przytyłaś na bieżąco???

reklama
PAJKAA no niestamowity ten DOMEK, moze będzie duża dzidzia, choć oczywiście nie ma to wpływu??? Ale może genetycznie ???
Czy dużo przytyłaś na bieżąco???

własnie to mnie dziwi bo jestem na minusie 5 kg nie przytyłam ani kg:szok: ja nie wiem jak to jest mozliwe :-D

żeby nie było ze robimy spam na galerii sierpniowych brzuszków wklejam foteczke dzisiejsza :-)
i tak to sobie rośniemy...
wklejam z twarzą żeby nie było ze się ukrywam to ja w prawie całej okazałości:-p
tak sobie rośniemy...:tak:
Normalnie piękniutka mamuśka z Ciebie. A włoski jakie cudne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Boshe Wy to prawie brzuszków nie macie a ja w 14 tc mam tak

oqdtmf.jpg
Piękniutki brzunio :)

Wszystkie brzuszki są cudowne i te małe i te duże!!!!!!!!!!!

to i ja dorzucę moje sadełko ;-)

To i ja swój dorzucę, również w spodniach w krowie łaty ;)) Zdjęcie z dzis (12 tydz,4 dzien)
12tydz4dzien.jpg

Ja też w końcu zrobiłam sobie fotkę, więc wklejam 11 tydzień i 3 dzień:tak:

a oto moj brzuszek

To pora na nas :-)
my wyglądamy właśnie tak :-)
fotka dziś robiona :tak:
miłego popołudnia ;-)
21a1.jpg

Dziewczyny brzusia cudne
Shyla kurtka ale z Ciebie lasencja ja nie moge :)) i brzusio jaki ładny :)

Piękne brzuszki macie :-) Ja na razie nie mam aparatu bo jest w naprawie, a z komórki kiepskie wychodzą więc nie wrzucę swojego "domku" :tak:

Pajka, duza roznica w ciagu tych 3 tygodni:tak:

Mi rowniez sie brzusio zaokraglil i juz widac, ze jestem w ciazy;-)

reklama
Pajkaa to najprawdziwszy z najprawdziwszych ciążowych brzuszków :tak: SUPER!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry