reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pajkaa hmm wygląda jakby się obniżył, ale to lekarz oceni. Mój klaruje się tak i też mi się lepiej już oddycha a się nie obniżył
Zobacz załącznik 267725 trochę mi się getry odcisnęły. Ale widzę, że nie tylko u mnie widać żyalstość :-p

Niunia tylko zauważ, ze Twoj jest wysunięty bardzo do przodu i moj tez taki był a teraz idzie bardziej w dół niż w przód oj a żył u mnie pod dostatkiem :) sliczny brzuś:)

reklama
Ja wrzucam mój brzuchol, naprawdę był o dłoń wyżej :)

219408y.jpg

no śliczne domeczki sierpnióweczek :tak:- jak już wcześniej pisałam !!!:-)
mi też wydawało się, że opadł brzuszek - ale jak teraz porównuje z Waszymi, to chyba jednak mam jeszcze wysoko ;)
ale w sumie riba też mi wchodzą 4 palce spokojnie pod biustem :happy: hmm
bombusiu wydaje mi się, że malutki jest domek Alanka :happy:
milusia ale masz fajny pępuszek - taki wystający:tak:
niuuniu nie widzę dokładnie twojego pępuszka:no:hmmm

a powiedzcie - czy swędzą was te BRZUSZKI i CYCUSZKI ???:nerd:
mnie od wczoraj tak swędzi, że :szok::szok::szok: MASAKRA !!!:szok::szok::szok:
wyczytałam, że prysznic na przemian zimną i ciepłą wodą pomaga - ale to na chwilkę! smarowanie oliwką ! - również krótkotrwała pomoc ! cały czas smaruję się albo oliwką albo kremem na rozstępy i wcześniej nic takiego nie miałam -
a teraz .........:zawstydzona/y:
już od tego drapania to mam jakieś czerwone krostki - chyba skórę podrażniłam !:crazy:

Niuunia no wlasnie każdy śmieje się z tego pępocha, taka pinezka, antenka, moherowy berecik:D

Nervitko mnie ostatnio swędzi strasznie, ale jakieś uczulenie mnie wzięło i to dlatego, mam mnóstwo kropeczek czerwonych...

Nervita - śliczny brzuszek, no i mamusia w bikini :-)
Co do swędzenia, to brzuch od jakiegoś czasu mnie swędzi w okolicach pępka - czasem jest to nie do wytrzymania!! Czasem się zastanawiam czy nie zaczną pojawiać mi się rozstępy w tym miejscu?? Cycki mnie nie swędzą raczej.
Milusia - no cudnie :-) jak zawsze z resztą...
Pajeczko - ja nie umiem ocenić, czy brzusio opadł, ale nadal jest piękny!!
Niuunia - ładniutki domeczek - całkiem pokaźny :-)
Ja też mam bardzo dużo żyłek na brzuszku ale w końcu mała musi mieć dobre zaopatrzenie w prowiant :-)

:szok::szok::szok:no właśnie to swędzenie doprowadza mnie do SZAŁU:szok::szok::szok:
bombusiu no i oczywiście się chorcuję-ufff - staram jak najmniej:baffled:
też mam widoczne żyłki, no brzucholek na maxa rozciągnięty i podejrzewałam szykowanie się skóry do rozstępów:baffled:
ale hmmm na razie nie widzę- oby tak dalej !!!
i zaczynam........ buuu od brzucha po boczki........:zawstydzona/y::wściekła/y:
milusiu a coś bierzesz na swoje uczulenie ? - może to samo mnie dopadło ?

krzynko w bikini - hehe bo najlepiej widać postępy brzuszka:tak: moja córcia od samego początku w tym bikini trzaska mi fotki i mamy super porównanie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Nervitko tylko odstawiłam kosmetyki te, których używałam do tej pory i wapń piję i muszę przyznać, że jest lepiej ....
Rozstępy jak na razie tylko na cycach takie w sumie mniejsze, no ale są:) no bo takich cycochów to nie miałam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry