reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Milusiu to mój brzus z dzisiaj
2copzdl.jpg

nie opadł znacznie, ale bardziej "zjechał" w dół bo czuje wyraźnie małego bardzo nisko, zobaczymy co mi powie jutro ginka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pajkaa myslalam ze masz wiekszy brzuszek:))))))))) to czekamy na wiesci z jutrzejszej wizyty. wedlug mnie troszeczke opadl!!!!!!!!

Kasiu bo mam go duzy tylko tak dziwnie sie spłaszczył własnie w dół bo od tygodnia juz nie mam zgagi a to podobno pierwszy + tego, ze opadł brzus no i że sie lepiej oddycha. W obwodzie brzusia mam 114 cm wiec wcale nie tak malo no ale zobaczymy co lekarka powie :) wiem jedno mały tak dziwnie ułozony bo czuje go czesto na środku:oo2: a wczesniej był po lewej stronie i strasznie w podbrzuszu go czuje no dzisiaj poczułam główke a nie czułam wczesniej :errr: takze zobaczymy. Widze po ubraniach np spodniach,z e jeszcze tydzien temu bez problemu weszłam w pasie a teraz juz musze ten pas dać pod brzuch bo go nie wciągne

nervita ale laseczka z ciebie, nawet z brzuszkiem, zero rozstępów i celluitu, wow :-)
pajeczko ładniuśki brzuszek, zgrabniutki:-)

Pajkaa hmm wygląda jakby się obniżył, ale to lekarz oceni. Mój klaruje się tak i też mi się lepiej już oddycha a się nie obniżył
SSA54568.jpg trochę mi się getry odcisnęły. Ale widzę, że nie tylko u mnie widać żyalstość :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry