reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
milusia u mnie też się śmieją z pępka ale ja mówię, że to moja antenka i mam lepszy zasięg i kontakt z maleństwem :-D

reklama
dobre niuuniu:tak:
no milusiu to lecę zrobić wapno, może też pomoże......... :nerd:
aaa rozstepy - to cycuszki oczywiście mają -
bo tak na co dzień to ja takie 75 A "-" - mam :zawstydzona/y:

milusiu mnie tez swedzi brzuch ale puki co nic na to nie biore.

a rozstepy mam na posladkach- okropne sa; i na cyckach ale malutkie. zobaczymy czy jeszce gdzies wyjda.

teraz nam wszytskim zaczna brzuszki opadac- jednym wiecej drugim mniej. moj chyba tez opadl bo ta gumka od spodni caly czas mi zjezdza( od jakiegos tygodnia) a wczesniej bylo normalnie.

Milusiu, Niuuniu - sliczne i zfrabne sa wasze brzuszki :-):-):-)

swedzenie oczywiscie tez przechodzilam, mnostwo czerwonych krostek na brzuchu - bralam wapno, zimne oklady, oliwke i przede wszystkim goly brzuszek w domu. chodzilam caly czas na staniku. i jeszcze jakis czas temu odstawilam plyn do prania. piore tak jak dla malego - dwa ryzy plucze bez plynu.

na mój "świerzb" od wczoraj zaczęłam pić wapno i myślę, że chyba przechodzi -
ale rano musiałam już lecieć szybciutko i robić boooooo..............................
już mi rączki chodziły ......................... ;(

dziewczyny, noscie wylacznie delikatna bawełne - od razu duzo mniejsze swędzenie, przynajmniej u mnie :-)
i oliwka dla niemowląt tez jest dobra :-p
a rozstępu poki co nie mam ani jednego, ciekawe co dalej..

Nervita - w kompleksy popadam normalnie jak takie fotki widze...:zawstydzona/y:
Niuunia, Pajka, Milusia - brzucholki sila przyciagania w dol ciagnie:-D
U mnie nie wiem dziwnie jakos - miejsce pod cycuchami jest, ale zgaga dalej tez jest. Takie jajo na dole mi sie nie zrobilo ale nie moge sie dobrze zgiac nad umywalka w lazience zeby zeby umyc.....a i w spodniach tez mi dziwnie jakosc.
Strzele fotke i ocenie:tak:
Co do swedzenia to jak zapomnie posmarowac kremem - tak to nie ma problemu, a cycuchy nie swedza tylko bolesne sa:-(
Dobilam do 110 cm - wygralam zaklad z M:-D

reklama
eee, a mnie nic nie swędzi bo ja bez stanika latam.. od zawsze-po domu;P
wykończyło by mnie to chomąto..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry