- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nervita
Fanka BB :)
dobre niuuniu
no milusiu to lecę zrobić wapno, może też pomoże.........
aaa rozstepy - to cycuszki oczywiście mają -
bo tak na co dzień to ja takie 75 A "-" - mam
no milusiu to lecę zrobić wapno, może też pomoże.........
aaa rozstepy - to cycuszki oczywiście mają -
bo tak na co dzień to ja takie 75 A "-" - mam
milusiu mnie tez swedzi brzuch ale puki co nic na to nie biore.
a rozstepy mam na posladkach- okropne sa; i na cyckach ale malutkie. zobaczymy czy jeszce gdzies wyjda.
teraz nam wszytskim zaczna brzuszki opadac- jednym wiecej drugim mniej. moj chyba tez opadl bo ta gumka od spodni caly czas mi zjezdza( od jakiegos tygodnia) a wczesniej bylo normalnie.
a rozstepy mam na posladkach- okropne sa; i na cyckach ale malutkie. zobaczymy czy jeszce gdzies wyjda.
teraz nam wszytskim zaczna brzuszki opadac- jednym wiecej drugim mniej. moj chyba tez opadl bo ta gumka od spodni caly czas mi zjezdza( od jakiegos tygodnia) a wczesniej bylo normalnie.
riba_1
Mamusia Olivka :)
Milusiu, Niuuniu - sliczne i zfrabne sa wasze brzuszki :-):-):-)
swedzenie oczywiscie tez przechodzilam, mnostwo czerwonych krostek na brzuchu - bralam wapno, zimne oklady, oliwke i przede wszystkim goly brzuszek w domu. chodzilam caly czas na staniku. i jeszcze jakis czas temu odstawilam plyn do prania. piore tak jak dla malego - dwa ryzy plucze bez plynu.
swedzenie oczywiscie tez przechodzilam, mnostwo czerwonych krostek na brzuchu - bralam wapno, zimne oklady, oliwke i przede wszystkim goly brzuszek w domu. chodzilam caly czas na staniku. i jeszcze jakis czas temu odstawilam plyn do prania. piore tak jak dla malego - dwa ryzy plucze bez plynu.
R
RiSiA
Gość
Milusia domek śliczny i na pewno opadł
nervita
Fanka BB :)
na mój "świerzb" od wczoraj zaczęłam pić wapno i myślę, że chyba przechodzi -
ale rano musiałam już lecieć szybciutko i robić boooooo..............................
już mi rączki chodziły ......................... ;(
ale rano musiałam już lecieć szybciutko i robić boooooo..............................
już mi rączki chodziły ......................... ;(
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
dziewczyny, noscie wylacznie delikatna bawełne - od razu duzo mniejsze swędzenie, przynajmniej u mnie :-)
i oliwka dla niemowląt tez jest dobra
a rozstępu poki co nie mam ani jednego, ciekawe co dalej..
i oliwka dla niemowląt tez jest dobra
a rozstępu poki co nie mam ani jednego, ciekawe co dalej..
N
navijka
Gość
Nervita - w kompleksy popadam normalnie jak takie fotki widze...
Niuunia, Pajka, Milusia - brzucholki sila przyciagania w dol ciagnie
U mnie nie wiem dziwnie jakos - miejsce pod cycuchami jest, ale zgaga dalej tez jest. Takie jajo na dole mi sie nie zrobilo ale nie moge sie dobrze zgiac nad umywalka w lazience zeby zeby umyc.....a i w spodniach tez mi dziwnie jakosc.
Strzele fotke i ocenie
Co do swedzenia to jak zapomnie posmarowac kremem - tak to nie ma problemu, a cycuchy nie swedza tylko bolesne sa:-(
Dobilam do 110 cm - wygralam zaklad z M
Niuunia, Pajka, Milusia - brzucholki sila przyciagania w dol ciagnie
U mnie nie wiem dziwnie jakos - miejsce pod cycuchami jest, ale zgaga dalej tez jest. Takie jajo na dole mi sie nie zrobilo ale nie moge sie dobrze zgiac nad umywalka w lazience zeby zeby umyc.....a i w spodniach tez mi dziwnie jakosc.
Strzele fotke i ocenie
Co do swedzenia to jak zapomnie posmarowac kremem - tak to nie ma problemu, a cycuchy nie swedza tylko bolesne sa:-(
Dobilam do 110 cm - wygralam zaklad z M
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.