reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
milusia u mnie też się śmieją z pępka ale ja mówię, że to moja antenka i mam lepszy zasięg i kontakt z maleństwem :-D

reklama
dobre niuuniu:tak:
no milusiu to lecę zrobić wapno, może też pomoże......... :nerd:
aaa rozstepy - to cycuszki oczywiście mają -
bo tak na co dzień to ja takie 75 A "-" - mam :zawstydzona/y:

milusiu mnie tez swedzi brzuch ale puki co nic na to nie biore.

a rozstepy mam na posladkach- okropne sa; i na cyckach ale malutkie. zobaczymy czy jeszce gdzies wyjda.

teraz nam wszytskim zaczna brzuszki opadac- jednym wiecej drugim mniej. moj chyba tez opadl bo ta gumka od spodni caly czas mi zjezdza( od jakiegos tygodnia) a wczesniej bylo normalnie.

Milusiu, Niuuniu - sliczne i zfrabne sa wasze brzuszki :-):-):-)

swedzenie oczywiscie tez przechodzilam, mnostwo czerwonych krostek na brzuchu - bralam wapno, zimne oklady, oliwke i przede wszystkim goly brzuszek w domu. chodzilam caly czas na staniku. i jeszcze jakis czas temu odstawilam plyn do prania. piore tak jak dla malego - dwa ryzy plucze bez plynu.

na mój "świerzb" od wczoraj zaczęłam pić wapno i myślę, że chyba przechodzi -
ale rano musiałam już lecieć szybciutko i robić boooooo..............................
już mi rączki chodziły ......................... ;(

dziewczyny, noscie wylacznie delikatna bawełne - od razu duzo mniejsze swędzenie, przynajmniej u mnie :-)
i oliwka dla niemowląt tez jest dobra :-p
a rozstępu poki co nie mam ani jednego, ciekawe co dalej..

Nervita - w kompleksy popadam normalnie jak takie fotki widze...:zawstydzona/y:
Niuunia, Pajka, Milusia - brzucholki sila przyciagania w dol ciagnie:-D
U mnie nie wiem dziwnie jakos - miejsce pod cycuchami jest, ale zgaga dalej tez jest. Takie jajo na dole mi sie nie zrobilo ale nie moge sie dobrze zgiac nad umywalka w lazience zeby zeby umyc.....a i w spodniach tez mi dziwnie jakosc.
Strzele fotke i ocenie:tak:
Co do swedzenia to jak zapomnie posmarowac kremem - tak to nie ma problemu, a cycuchy nie swedza tylko bolesne sa:-(
Dobilam do 110 cm - wygralam zaklad z M:-D

reklama
eee, a mnie nic nie swędzi bo ja bez stanika latam.. od zawsze-po domu;P
wykończyło by mnie to chomąto..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry