- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Neftis
Fanka BB :)
Też jestem wysoka, może w tym leży przyczyna niedużego brzucha hmm... I jakoś mam wrażenie, że już mi nie wyskoczy piła, bo od początku mam niewielki.
I nie ma mi czego zazdrościć, bo córa siedzi sobie miednicowo i lekarz w piątek stwierdził, że raczej się już nie obróci, bo ma mało miejsca w środku i wód też nie jest zbyt wiele. No ale nadzieja jeszcze jest, nastepne USG 20lipca... Na razie stosuję sie do Bombusiowych zaleceń i ćwiczę i wizualizuję sobie, że mała się przewraca Może pomoże.
I nie ma mi czego zazdrościć, bo córa siedzi sobie miednicowo i lekarz w piątek stwierdził, że raczej się już nie obróci, bo ma mało miejsca w środku i wód też nie jest zbyt wiele. No ale nadzieja jeszcze jest, nastepne USG 20lipca... Na razie stosuję sie do Bombusiowych zaleceń i ćwiczę i wizualizuję sobie, że mała się przewraca Może pomoże.
andzia1987
Neftis...powiem tak...kręć pupą. podobno takie kręcidupciowe ćwiczenia pomagają dzidzi się lepiej wstawić.
Ciamajdko, i jeszcze jak mialam zajecia na uczelni to co chwile pytania od tych samych osob...codziennie, tak jakby czuły się zoobowiązane zapytać, albo nie wiedziały o co innego zapytać " Jak się czujesz? " czasami irytujące...
po chwili i tak zapominają co się odpowiedziało ;P
Ciamajdko, i jeszcze jak mialam zajecia na uczelni to co chwile pytania od tych samych osob...codziennie, tak jakby czuły się zoobowiązane zapytać, albo nie wiedziały o co innego zapytać " Jak się czujesz? " czasami irytujące...
po chwili i tak zapominają co się odpowiedziało ;P
Ostatnia edycja:
Bombusia
Też jestem wysoka, może w tym leży przyczyna niedużego brzucha hmm... I jakoś mam wrażenie, że już mi nie wyskoczy piła, bo od początku mam niewielki.
Cwicz, ćwicz zawsze będziesz wiedziała, ze zrobiłas co mogłaś,... aha mamy w tym samym dniu USG i tez sie dowiem jak w końcu lezy maluszek, wydaje mi sie, ze fiknął..........ale ostatnio też mi sie tak wydawało i dooopa była, siedział se jak tralala
martitka-26
a to nasz dzisiejszy brzuchol
Zobacz załącznik 263779
Kolejna zgrabniocha;-)
a mnie najbardziej irytują pytania ciotek "to na kiedy masz termin?" zadane po raz n-ty. zauważyłam, że niektórzy pytają po to byle pytać, ale nie przyswajają informacji do mózgu. Teraz to mówię, że w sumie nie wiadomo, bo to zależy od lokatora kiedy będzie chciał się wyprowadzić
Krzynka, pomijając utyte uda z rozstępami to nie jest tak źle Ważne, że małżonowi się podobam i stwierdził, że poza brzusiem i cyckami to jakoś wcale nie urosłam. a rozstępy prędzej czy później zejdą. sam się zadeklarował, że po urodzeniu małego co wieczór będzie mi wmasowywał balsamy na spłycenie i rozjaśnienie rozstępów
Pociesze Was dziewczyny, ze mieszkam obok domu starosci i mamy wspolny park.Za kazdym razem jak spaceruje z psiakiem widze te same babcie, ktore zadaja cigle to samo pytanie NA KIEDY?? Wiem, ze maja problemy z pamiecia, wiec zatrzymuje sie i grzecznie odpowiadam na wszytskie pytania
Nie cierpie natomiast wscibskich ekspedientek, te to juz sie nei pytaja na kiedy tylko stwierdzaja, ze to chyba juz niedlugo Pozniej czy znam plec a czy bedze karmic piersia
polianna
Ojjj tak, denerwujące!! "A na kiedy??" grr.. pierwszy raz ekspedientka w sklepie spytała jakoś w 28 tc stwierdzając "Oj,to już chyba niedługo,nie?" Odpowiedzialam,że tak Wstyd mi było przyznać,że jeszcze 3 miesiące. Teraz odpowiadam poprostu "W tym miesiącu" choć i tak mała może zechcieć wyskoczyć w sierpniu,w końcu te terminy mam tak różne...
Andzia- kolejny zgrabny,malutki brzusio !
Andzia- kolejny zgrabny,malutki brzusio !
reklama
R
RiSiA
Gość
to ja mam chyba ślepe sąsiadki ostatnio spotkałam jedną i mowi - o rany a Pani w ciąży?? a ja na nią patzre jakby z kosmosu zleciała bo mieszkamy na tym samym piękrze i widywała mnie praktycznie codziennie, no ale zorientowała sie pod koniec 8 miesiaca
Druga to samo o jeju to na kiedy ma Pani termin?? ja mowie na sierpień a ona chłopak? ja mowie, ze tak - pewnie tata dumny - grzecznie kiwam głową - a ona a ja nawet nie zauważyłam,wczesniej,z e paniw ciąży
jeden plus tego, ze nie są wścipskie:-)
no i dziewczyny wydaje mi sie, ze brzuch mi opadł
jak myslicie??
Druga to samo o jeju to na kiedy ma Pani termin?? ja mowie na sierpień a ona chłopak? ja mowie, ze tak - pewnie tata dumny - grzecznie kiwam głową - a ona a ja nawet nie zauważyłam,wczesniej,z e paniw ciąży
jeden plus tego, ze nie są wścipskie:-)
no i dziewczyny wydaje mi sie, ze brzuch mi opadł
jak myslicie??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.