- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
Neftis brzuszek śliczny, tylko że nawet w porównaniu z moim jest malutki :-) Ale na pewno piłka jeszcze wyskoczy
Ciamajdko a Twój to już na prawdę duża chatka ale wyglądasz kwitnąco, nawet w wymiętolonej kiecce ;-)
andzia1987 też śliczności, tylko też jakiś taki mniejszy niż mój... a ja dopiero zaczęłam 34 tydzień...
Ciamajdko a Twój to już na prawdę duża chatka ale wyglądasz kwitnąco, nawet w wymiętolonej kiecce ;-)
andzia1987 też śliczności, tylko też jakiś taki mniejszy niż mój... a ja dopiero zaczęłam 34 tydzień...
Ostatnia edycja:
Ciamajdka
Edusia'2010
Andzia ojej, jaki fajny....:-) chciałabym mieć taka zgrabną kuleczke, bo ja to mam pokaźną piłkę lekarska)
dziekuje za wszystkie opinie, podniosłyście mnie na duchu... niedługo kupuje taczkę, na niej będe wozić domek dla małej
Neftis zgrabniocho TYYYYYY))))))
dziekuje za wszystkie opinie, podniosłyście mnie na duchu... niedługo kupuje taczkę, na niej będe wozić domek dla małej
Neftis zgrabniocho TYYYYYY))))))
Anecia1111
No nie przeginaj Ciamajdko... aż taka ogromna to znowu ta chatka nie jest żeby odrazu taczkę kupować Na samą koncówke sobie kupimy i będziemy wtedy się wzoić po mieście
andzia1987
Ciamajdko, przynajmniej nie szczędzisz miejsca dla dzidziorka i ma wygodnie.
A u mnie brzucha nie widać, do chyba na długość bardziej się rozłożył. wysoka jestem, 180 cm więc brzuszek wydaje się mały a dzidzia wcale taka mała nie jest.
A u mnie brzucha nie widać, do chyba na długość bardziej się rozłożył. wysoka jestem, 180 cm więc brzuszek wydaje się mały a dzidzia wcale taka mała nie jest.
Bombusia
andzia brzuszek nieduży, sssuper, ale przynajmniej sie tak nie męczysz iiiii nie musisz kupować taczki ja my, niektóre tutaj
reklama
andzia1987
a mnie najbardziej irytują pytania ciotek "to na kiedy masz termin?" zadane po raz n-ty. zauważyłam, że niektórzy pytają po to byle pytać, ale nie przyswajają informacji do mózgu. Teraz to mówię, że w sumie nie wiadomo, bo to zależy od lokatora kiedy będzie chciał się wyprowadzić
Krzynka, pomijając utyte uda z rozstępami to nie jest tak źle Ważne, że małżonowi się podobam i stwierdził, że poza brzusiem i cyckami to jakoś wcale nie urosłam. a rozstępy prędzej czy później zejdą. sam się zadeklarował, że po urodzeniu małego co wieczór będzie mi wmasowywał balsamy na spłycenie i rozjaśnienie rozstępów
Krzynka, pomijając utyte uda z rozstępami to nie jest tak źle Ważne, że małżonowi się podobam i stwierdził, że poza brzusiem i cyckami to jakoś wcale nie urosłam. a rozstępy prędzej czy później zejdą. sam się zadeklarował, że po urodzeniu małego co wieczór będzie mi wmasowywał balsamy na spłycenie i rozjaśnienie rozstępów
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.