reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Neftis brzuszek śliczny, tylko że nawet w porównaniu z moim jest malutki :-) Ale na pewno piłka jeszcze wyskoczy :-D

Ciamajdko a Twój to już na prawdę duża chatka ale wyglądasz kwitnąco, nawet w wymiętolonej kiecce ;-)

andzia1987 też śliczności, tylko też jakiś taki mniejszy niż mój... a ja dopiero zaczęłam 34 tydzień...

Ostatnia edycja:
Andzia ojej, jaki fajny....:-) chciałabym mieć taka zgrabną kuleczke, bo ja to mam pokaźną piłkę lekarska:))

dziekuje za wszystkie opinie, podniosłyście mnie na duchu... niedługo kupuje taczkę, na niej będe wozić domek dla małej:p

Neftis zgrabniocho TYYYYYY:)))))))

dziekuje za wszystkie opinie, podniosłyście mnie na duchu... niedługo kupuje taczkę, na niej będe wozić domek dla małej:p

No nie przeginaj Ciamajdko... aż taka ogromna to znowu ta chatka nie jest żeby odrazu taczkę kupować :-D Na samą koncówke sobie kupimy i będziemy wtedy się wzoić po mieście :-D:szok:

Ciamajdko, przynajmniej nie szczędzisz miejsca dla dzidziorka i ma wygodnie.

A u mnie brzucha nie widać, do chyba na długość bardziej się rozłożył. wysoka jestem, 180 cm więc brzuszek wydaje się mały a dzidzia wcale taka mała nie jest.

:-D
może wydac się to śmieszne ale ja się wstydzę mówić na kiedy mam termin jak ktoś pyta, bo mam wrażenie że oczy osoby, tej która pyta, po mojej odpowiedzi wychodzą na wierzch...:-D

Andzia - śliczny brzuś - taki zgrabniutki. Może rzeczywiście się inaczej układa u wysokich dziewczyn... Bardzo zgrabniutka cała reszta Ciebie :-)

Ciamajda ja mam to samo i zaczelam odpowiadać, że jak zacznie się poród to pójdę rodzić :p Albo, że urodzę jak Wiktoria będzie gotowa :-D

reklama
a mnie najbardziej irytują pytania ciotek "to na kiedy masz termin?" zadane po raz n-ty. zauważyłam, że niektórzy pytają po to byle pytać, ale nie przyswajają informacji do mózgu. Teraz to mówię, że w sumie nie wiadomo, bo to zależy od lokatora kiedy będzie chciał się wyprowadzić ;)

Krzynka, pomijając utyte uda z rozstępami to nie jest tak źle ;) Ważne, że małżonowi się podobam i stwierdził, że poza brzusiem i cyckami to jakoś wcale nie urosłam. a rozstępy prędzej czy później zejdą. sam się zadeklarował, że po urodzeniu małego co wieczór będzie mi wmasowywał balsamy na spłycenie i rozjaśnienie rozstępów ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry