reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Wam kochane. Przytyłam już 14kg:) I też mam wrażenie, że brzuch pozostanie mi nieduży. Zanim w ogóle zaczęło być go widać, musiałam wszystkich mocno przekonywać i zapewniać, że na pewno jestem w ciąży.
Córcia w środku rośnie sobie prawidłowo i to najważniejsze.

Ciamajdko, pięknie wyglądasz i brzunio całkiem pokaźny.

reklama
Ciamajdko ;-) no ciamajdka idealna, dokładnie sobie Ciebie tak wyobrażałam !! Pokoik widzę gotowy i brzuszek...no,no spoory!!

Neftis- o jaa... ja to bym za to chciała taki malutki mieć :) żeby nie walczyć aż tak z grawitacją.

Dziękuję kobietki !!

Polianno - prześliczny i kształtny brzuś - a reszta praktycznie nietknięta :-) Ja jeszcze torby nie pakuję, ale jeszcze mam duużo czasu :-) Mi też się wydaje, że mój brzuch jest już napięty do granic możliwości, ale chyba jeszce ciągle rośnie - tak jak mówiła ginka na USG - mała teraz zacznie rosnąć... no i rośnie - pępek już praktycznie cały u mnie na wierzchu a jeszcze parę dni temu był tylko fragment uffffffff...
Milusia - ja nie mam torby z biedronki, ale mam nadzieję, że zmieszczę się do tego co mam w domku :-)
Neftis - fajnie, że taki malutki brzuszek masz - mniej cię to męczy zapewne.
Ciamajdko - jestem zauroczona - Ty w tej sukience nonono... pzreślicznie!!:-) No i promieniejesz moja droga, że hoho!!!!. A pokoik śliczniutki się robi - widać, że duma cię rozpiera, jak tam jesteś :-)

Fiu.. pieknie wyglądasz:-)
Polianna.. bardzo ładniutki brzusio..
Neftis.. jaki malutki domek.
Ciamajdko.. a gdzie tam nie uczesana.. bardzo ładnie wyglądasz..

Polianno - sliczny brzunio, a reszta jakby rzeczywiscie nietknieta!!!
Neftis - :szok: boze dziewczyny jak wy to robicie???Male jest piekne!!!najwazniejsze ze dzidzia rozwija sie jak nalezy:tak:
Ciamajdko - e tam nieuczesana...Brzunio spory - podobnie jak usmiech:tak: I taki usmiech zebys miala co dnia!!!

reklama
a to nasz dzisiejszy brzuchol
P1020093.JPG

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry