reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój się rozłazi na 4 strony świata a chłop będzie więc nie mówione :)
śliczny brzuszek, pępek też

reklama
Czekoladka fajną masz tą chatkę dla maluszka:) I jaką kreche na połowie brzucha ho ho, no zmierz ile masz w obwodzie koniecznie szukaj centymertu, bom ciekawa jest.
Ja mam brzuch w koło, a jest na bank chłopak i tak samo było przy 1 synku, mnie się zdaje,ze masz chłopczyka, ale to jest tylko moja teoria brzuszkowa:)

Czekoladka fajną masz tą chatkę dla maluszka:) I jaką kreche na połowie brzucha ho ho, no zmierz ile masz w obwodzie koniecznie szukaj centymertu, bom ciekawa jest.
Ja mam brzuch w koło, a jest na bank chłopak i tak samo było przy 1 synku, mnie się zdaje,ze masz chłopczyka, ale to jest tylko moja teoria brzuszkowa:)

hihi a no kreche mam wyrazną jak nie wiem :-D Ale naszczescie po porodzie zniknie :-) Jak Mój T wróci z pracy a będzie to około 22 to znajdzie mi ten centymetr hehe bo pewnie schował w przedpokoju wysoko na szafie.. A ja tam nie siegne niestety :-)
Dziekuje wszystkim za miłe słowa ;-)

A to mój brzucholek :-) Przedwczoraj położna powiedziała, że bardzo duży, ale widzę że w normie, bo rozmiar podobny do NAvijki - 104cm :-)
U mnie różnie mówili, raz że chłopak, raz że dziewczynka będzie... Ale wczoraj byłam u kumpelki, jej ojciec jest emerytowanym pediatrą i jak mnie zobaczył mówi " o widzę, że ktoś tu będzie miał chłopca", więc może coś w tym jest? :-)
16062010058.jpg

A swoją drogą przedwczoraj zahaczyłam o sklep indyjski, myślałam, że może kupie jakąś sukienkę letnią... Hehee masakra, w większości przez wielki brzuch wyglądałąm jak półtora nieszczęścia, a w jednej to aż się w brzuchu zaklinowałam i nie mogłam zdjąć... Już myślałam, że nie obędzie się bez pomocy ekspedientki, ale dałam radę :-D

Ostatnia edycja:
Cosya ale sliczny brzuszek :) Tak jak sliczna mamusia hehe :-)
Powiem ci szczerze ze ja tez mam juz dosyc tego ze nie moge sie fajnie ubrac... no bo ciagle widze siebie grubą... Ale Ty szczuplejsza jestes ode mnie hehe :-)

Cosya b. ładny brzuszek, nastepna chudzinka w naszej kolekcji.
Swoją drogą ciekawe czy emeryt ma nosa co do płci maluszka, a nie będziesz wiedzieć co tam w brzuszku siedzi tzn. nie chcesz, czy Wam poope pokazuje???? he he

GSC super brzuszek, wg mnie będziesz mieć córcię ;-)

Cosya Twój również brzuszek jest super, a z Ciebie chudzinka :-)

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, ale ja przytyłam w ciązy już ponad 11kg, więc wcale nie szczuplina :-)
A przed ciążą też niedowagi nie miałam, bo 60kg ważyłam.
Brzucholek ponoć duży, Ciamajdka no ten lekarz miał racje, bo mam kilkukrotnie potwierdzoną informację, że będzie chłopak :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry