- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Standardowo wpadłam napatrzyć się na Wasze cudne brzuszki :-)
Jejku wszystkie są takie piękne... :-) chyba nie ma nic piękniejszego niż kobieta z takim brzuszkiem.
Ciekawa jestem jak to jest wygodnie...mój choć już podrósł jeszcze jest taki nijaki. Więcej tłuszczyku u mnie niż brzuszka ciążowego -> powiedzmy szczerze

Jejku wszystkie są takie piękne... :-) chyba nie ma nic piękniejszego niż kobieta z takim brzuszkiem.
Ciekawa jestem jak to jest wygodnie...mój choć już podrósł jeszcze jest taki nijaki. Więcej tłuszczyku u mnie niż brzuszka ciążowego -> powiedzmy szczerze

Bombusia
Neftis ludzie to są chorzy na głowę niektórzy wrrrr, b.ładnie wyglądasz
Myszko juz niedługo Ci też wywali piiiiiłkę, zobaczysz zleci szybciutko
Myszko juz niedługo Ci też wywali piiiiiłkę, zobaczysz zleci szybciutko
Neftis
Dziękuję bardzo:* Z tymi ludzmi to naprawdę bywa męczące, zwłaszcza, że prym w wywodach wiodą teściowa i szwagierka:/ Ostatnio nie widziałam tesciowej jakis czas, w końcu sie spotkalysmy, a ta zamiast zapytac jak sie czuje i takie tam inne standardy, to z wyrzutami do mnie, że może w końcu zaczęłabym jesc, bo brzuch to mi wcale nie urósł:/ Pierwszy raz w życiu się na kobitę wydarłam tak solidnie, no i ucichła trochę
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Nie przejmujcie sie :-) Ja tez podobno mam mały brzuch :-) Chociaz dla mnie to juz duzy arbuzik hehe:-)
saudades
Neftis, ślicznie wyglądasz i brzuszek w sam raz! Jesteśmy na podobnym etapie ciąży i powiem ci, że brzuszek mam nawet mniejszy "niż ty (chyba zlewa mi się z sadełkiem
) i ludzie podobnie reagują. Niby delikatnie podpytują "a miałaś usg? lekarz powiedział, że jest ok?", albo wczoraj: "ja w 5-tym m-cu to się schylić nie mogłam, a twój brzuszek mniejszy niż mój w tamtym okresie" itp. Nawet nie chce się już tłumaczyć :-) Przestałam się już przejmować...

reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Dokładnie nie ma co się przejmować :-) Przeciez kazda ciaza jest inna.. kazdy brzuszek jest inny .. wiec niech nie chrzanią głupot :-) A my sie cieszmy ze mamy takie małe zgrabne brzuszki hehee
Ważne ze dzidzi jest zdrowe i wszystko prawidlowo sie rozwija! 

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.