reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tez właśnie dzisiaj mnie szwagra żona wkurzyła... wyjechała do mnie z tekstem... ale Ty masz mały brzuszek, ja w tym tygodniu ciąży to już słoniem byłam. No masakra jakaś normalnie. Nawet nic jej na to nie odpowiedziałam :-)

reklama
No to trzeba było jej powiedzieć : słoniem byłaś, słoniem zostałaś, a ja za to jak mróweczka sobie chodzę:-D

Tez właśnie dzisiaj mnie szwagra żona wkurzyła... wyjechała do mnie z tekstem... ale Ty masz mały brzuszek, ja w tym tygodniu ciąży to już słoniem byłam. No masakra jakaś normalnie. Nawet nic jej na to nie odpowiedziałam :-)

No to ma powod do dumy:):)

Moj brzuszek jest srednich rozmiarow( wedlug mnie), nie czuje sie jak slon i jeszce calkiem sprawna ze mnie bestia:):)

32TC +9 kg

Załączniki

• Photo du 83725062-06-
    Photo du 83725062-06-
    22 KB · Wyświetleń: 89
No to trzeba było jej powiedzieć : słoniem byłaś, słoniem zostałaś, a ja za to jak mróweczka sobie chodzę:-D

Ehhhh... Ciamajdko.. muszę się od Ciebie nauczyć tych tekstów :-D ale inech mi teraz ktoś spróbuje z takim tekstem wyjechać to wypróbuję ten Twój :-D

No to ma powod do dumy:):)

Moj brzuszek jest srednich rozmiarow( wedlug mnie), nie czuje sie jak slon i jeszce calkiem sprawna ze mnie bestia:):)

32TC +9 kg

No własnie nie wiem czy do dumy czy też nie ;-) bo według mnie to miala na prawdę ogromny brzuch i jakoś świetnie to z nim nie wyglądała, nie licząc tego że ostatnie 1,5 miesiąca przesiedziała w domu bo sił nie miała żeby gdziekolwiek się ruszyć. A rodziła też w sierpniu :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry