emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Sa tam gdzies Moze mala ciezarkami cwiczy w brzuchuEmotion gdzie Ty te kg chowasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa tam gdzies Moze mala ciezarkami cwiczy w brzuchuEmotion gdzie Ty te kg chowasz?
super brzuszekTo my w końcówce 32tyg. :-)
Zobacz załącznik 491718
powiem tylko wowwwwwwwwwww ale ślicznie wyglądasz no i chodzisz w nie ciążowych ciuchach powiem ci że ci zazdroszczę;-)Dziewczyny super macie brzuszki, a bluzka Mallinowej_Pauli również wpadła mi w oko bo ja też straszna kociara jestem i lubię wszystko co z sierściuchami związane
A to moje fotki robione przed wizytą u lekarza z 30t4dz
Zobacz załącznik 492515Zobacz załącznik 492516Zobacz załącznik 492517
Eliana brzusio kształtny Super! A to mój 33 tydzieńZobacz załącznik 492660
powiem ci że w ogóle nie widać tych kg po tobie ...śliczny brzusioA to ja w 33 tyg [2 dni przed] + dla porownania 25 i 29 tydz
25 tydzZobacz załącznik 492713
29 tydzZobacz załącznik 492714
najnowsze - 33 tydzZobacz załącznik 492715
mina ty masz 15 kg na 100% masz w cycach i brzuszku tylko;-):-)!!!!! super brzuszek okrąglutka piłeczka :-)teraźniejsze, samowyzwalaczem bom sama w domu..
ta czerwona ryska to robota koteczka
Zobacz załącznik 492849