reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Ale macie piękne brzuszki dziewczyny:)ja mam płaski,jedynie opona zimowa została,gdyby nie fakt ze byłam u gina to bym myślała że z dzieckiem coś nie tak;)jeszcze bedziemy jęczeć w lipcu i sierpniu że takie upały a my brzuchole musimy targać:D

aguga06 Ja wybor mam tylko nie do konca chce zabierac M gabinet bo wiem ze przez pierwszych kilka lat dzieci
moga swietnie funkcjonowac w 1 pokoju. Tylko boje sie ze na poczatku beda budzic sie wzajemnie.

sonkaa Przy takiej roznicy wieku to zrozumiale ;). A nam jakos udalo sie ze mala od poczatku spala w swoim pokoju,
i to bylo fajne. Widzisz kazde dziecko inne ale ok 20 pewnie bedzie juz troche ciazowy.

emotion... Widzisz tu duzo zelezy od roznicy wieku pomiedzy nimi.
Tak tak trzeba sie cieszyc z brzuszka ale ja tez jak go nie widac to nie rozpaczam ;), moja 1 ciaza przypadla na
zime wiec nie byl az tak eksponowany teraz bedzie lato wiec bede pokazywac ;).

malinova Ladny ladny brzusio ;), nie martw sie na zdrowie maluszka ma duzo miejsca na zabawy ;).

Mina29 Ha ha tez chyba musze wage zaliczyc ;) tak z ciekawosci ;).

dabi Jeczec lub narzekac ze zimno z Polskim latem ;).

dziewczyny przepiękne brzuszki co jeden cudniejszy .....

a co do wyskakiwania pępka to ja zawsze miałam głęboko osadzony nawet ważąc 50 kg przy 168 i w pierwszej ciąży mi nie wyskoczył w drugiej tez się nie zapowiada to zależny od pępka ;-):-) ....

Malinova- super brzuszek, całkowicie widać już ciąże, a ja wygladam jakbym sie mocno najadła i mam wrażenie,że ludzie patrzą na mnie z myślą "ale obżarciuch";) i jeszcze podczas każdego spaceru wcinam lody;P

reklama
Ale macie piękne brzuszki. Ja też już sporawa jestem. I przyszła pora na ujawnienie się :) Wyglądam na 6 miesiąc :-p
DSCN9815.jpg

Do góry