reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
malinowa przestań.. ja od paru dni zauważyłam że rosnę w oczach.. w sobotę mąż mi rano pstryknie fotkę to zobaczymy kaszalota 6 kg przytyłam a to dlatego że mam okropnie wielki apetyt i żrę cały czas

poszłam za namową Emotion i zmieniłam avatarek bo sama już oczopląsu dostaje z Malinowymi razy 2.

Mina ja przytyłam 4 kg ale jem coraz więcej, dziś o 11 byłam po 2 śniadaniach i wcinałam pierogi z kapustą, potem robiłam kebeba i zjadłam 2 a teraz 2 x lody i znowu mnie ssie :tak:

Ja też już nie ukryję brzuszka. Ale lubię swój brzusio. Pierwszy raz w życiu mogę pokazywać z dumą że go mam a nie wciągać w nadziei że zniknie. :-)

|Śliczne brzuszki dziewczyny. A jeszcze fajniejsza jest ich zawartość. :-)

a można jakoś zmodyfikować nick? bo zakładając konto nie wiedziałam jeszcze, że kogoś dubluję ;-)

no śmiesznie wyszło, była jeszcze wśród nas Malina haha. Swoją drogą ciekawe, że wymyśliłyśmy sobie taką samą nazwę, jakieś pokrewieństwo dusz? Myślę, ze zostaw nick avatarki będziemy miały różne i już będzie łatwiej :-)

Ja też już nie ukryję brzuszka. Ale lubię swój brzusio. Pierwszy raz w życiu mogę pokazywać z dumą że go mam a nie wciągać w nadziei że zniknie. :-)
To mi koleznka tlucze do glowy tez ciagle, zeby chodzic i nie chowac brzucha bo to jedyny czas kiedy mozna sie nim bez wstydu [ze tlusty] chwalic :))

malinova jaka juz roznica:D

reklama
malinova - Twój brzuszek jest piękny

Ja nie wiem, co się dzieje, na szczęście byłam 3 dni temu na wizycie i wiem, że synuś rośnie i to nieźle, ale brzuch - niezbyt, tylko opona i opona, gdzie mi do takiego cudnego kształtu jak u Was, jak coś mu się wyklaruje, to wstawię fotę, ale na razie niema co marzyć

Do góry