reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
malinowa przestań.. ja od paru dni zauważyłam że rosnę w oczach.. w sobotę mąż mi rano pstryknie fotkę to zobaczymy kaszalota 6 kg przytyłam a to dlatego że mam okropnie wielki apetyt i żrę cały czas

poszłam za namową Emotion i zmieniłam avatarek bo sama już oczopląsu dostaje z Malinowymi razy 2.

Mina ja przytyłam 4 kg ale jem coraz więcej, dziś o 11 byłam po 2 śniadaniach i wcinałam pierogi z kapustą, potem robiłam kebeba i zjadłam 2 a teraz 2 x lody i znowu mnie ssie :tak:

Ja też już nie ukryję brzuszka. Ale lubię swój brzusio. Pierwszy raz w życiu mogę pokazywać z dumą że go mam a nie wciągać w nadziei że zniknie. :-)

|Śliczne brzuszki dziewczyny. A jeszcze fajniejsza jest ich zawartość. :-)

a można jakoś zmodyfikować nick? bo zakładając konto nie wiedziałam jeszcze, że kogoś dubluję ;-)

no śmiesznie wyszło, była jeszcze wśród nas Malina haha. Swoją drogą ciekawe, że wymyśliłyśmy sobie taką samą nazwę, jakieś pokrewieństwo dusz? Myślę, ze zostaw nick avatarki będziemy miały różne i już będzie łatwiej :-)

Ja też już nie ukryję brzuszka. Ale lubię swój brzusio. Pierwszy raz w życiu mogę pokazywać z dumą że go mam a nie wciągać w nadziei że zniknie. :-)
To mi koleznka tlucze do glowy tez ciagle, zeby chodzic i nie chowac brzucha bo to jedyny czas kiedy mozna sie nim bez wstydu [ze tlusty] chwalic :))

malinova jaka juz roznica:D

reklama
malinova - Twój brzuszek jest piękny

Ja nie wiem, co się dzieje, na szczęście byłam 3 dni temu na wizycie i wiem, że synuś rośnie i to nieźle, ale brzuch - niezbyt, tylko opona i opona, gdzie mi do takiego cudnego kształtu jak u Was, jak coś mu się wyklaruje, to wstawię fotę, ale na razie niema co marzyć

Do góry