reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Ale macie piękne brzuszki dziewczyny:)ja mam płaski,jedynie opona zimowa została,gdyby nie fakt ze byłam u gina to bym myślała że z dzieckiem coś nie tak;)jeszcze bedziemy jęczeć w lipcu i sierpniu że takie upały a my brzuchole musimy targać:D

aguga06 Ja wybor mam tylko nie do konca chce zabierac M gabinet bo wiem ze przez pierwszych kilka lat dzieci
moga swietnie funkcjonowac w 1 pokoju. Tylko boje sie ze na poczatku beda budzic sie wzajemnie.

sonkaa Przy takiej roznicy wieku to zrozumiale ;). A nam jakos udalo sie ze mala od poczatku spala w swoim pokoju,
i to bylo fajne. Widzisz kazde dziecko inne ale ok 20 pewnie bedzie juz troche ciazowy.

emotion... Widzisz tu duzo zelezy od roznicy wieku pomiedzy nimi.
Tak tak trzeba sie cieszyc z brzuszka ale ja tez jak go nie widac to nie rozpaczam ;), moja 1 ciaza przypadla na
zime wiec nie byl az tak eksponowany teraz bedzie lato wiec bede pokazywac ;).

malinova Ladny ladny brzusio ;), nie martw sie na zdrowie maluszka ma duzo miejsca na zabawy ;).

Mina29 Ha ha tez chyba musze wage zaliczyc ;) tak z ciekawosci ;).

dabi Jeczec lub narzekac ze zimno z Polskim latem ;).

dziewczyny przepiękne brzuszki co jeden cudniejszy .....

a co do wyskakiwania pępka to ja zawsze miałam głęboko osadzony nawet ważąc 50 kg przy 168 i w pierwszej ciąży mi nie wyskoczył w drugiej tez się nie zapowiada to zależny od pępka ;-):-) ....

Malinova- super brzuszek, całkowicie widać już ciąże, a ja wygladam jakbym sie mocno najadła i mam wrażenie,że ludzie patrzą na mnie z myślą "ale obżarciuch";) i jeszcze podczas każdego spaceru wcinam lody;P

reklama
Ale macie piękne brzuszki. Ja też już sporawa jestem. I przyszła pora na ujawnienie się :) Wyglądam na 6 miesiąc :-p
DSCN9815.jpg

Do góry