reklama
Oluska brzuszek bardzo zgrabniusi a ze maly sie nie przejmuj, ja w pierwszej ciązy w 5 m-cu zakladalam jeszcze normalne i obcisłe rzeczy i jak sama nie powiedziałam to nikt by nie wiedział ze w ciąży jestem, a później jak wyskoczył to z dnia na dzień ze w szoku byłam.Teraz dzidzia zacznie dopiero ciałka nabierać.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
oluska sliczny brzuszek
I nie przejmuj sie ze maly, moja kolezanka ma termin na koniec sierpnia i ma taki sam jak nie mniejszy
I nie przejmuj sie ze maly, moja kolezanka ma termin na koniec sierpnia i ma taki sam jak nie mniejszy
mimii
Fanka BB :)
Oluśka, ja w pierwszej ciąży też miałam maleńki brzuszek, bardzo długo go nie było, a nawet jak wyszedł to był malutki, a Maluszek urodził się piękny i zdrowy :-) Teraz brzuszek wyszedł już szybciej, ale też jeszcze nikt nie widzi, a jak powiem to też twierdzą, że nie widać, albo, że malutki. A jak dla mnie jest już sporawy, w porównaniu z tym co było przy pierwszej ciąży.
K
krak8686
Gość
Dziewczyny male jest piekne pamietajcie predzej czy pozniej, tez bedziecie mialy swoja kuleczke
A ja mam wlasnie odwrotnie, wydaje mi sie, ze moj brzuchol za duzy hehe i szczerze mowiac juz go "odczuwam", ciezej mi, krzyz czuje, szybko sie mecze, i tak sobie tylko mysle co to bedzie, bo jeszcze 4 miesiace przede mna...
A ja mam wlasnie odwrotnie, wydaje mi sie, ze moj brzuchol za duzy hehe i szczerze mowiac juz go "odczuwam", ciezej mi, krzyz czuje, szybko sie mecze, i tak sobie tylko mysle co to bedzie, bo jeszcze 4 miesiace przede mna...
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Oluska to Twoja pierwsza ciaza, jestes szczupla to dlatego. Brzuszek juz zaczyna byc widoczny.
Poza tym im mniej przytyjesz tym lepiej, moj gin tak zawsze mowil, ze nie ma czegos takiego ze norma to przytyc 10-12 kg. Lepiej mniej, a jak badania i wszystko dobre to super.
Ja poprzednio przez cukrzyce przytylam tylko 6,5kg a maluch byl zdrowy i wszystko bylo ok. Zaraz o porodzie weszlam we wszystkie swoje ciuchy.
Poza tym im mniej przytyjesz tym lepiej, moj gin tak zawsze mowil, ze nie ma czegos takiego ze norma to przytyc 10-12 kg. Lepiej mniej, a jak badania i wszystko dobre to super.
Ja poprzednio przez cukrzyce przytylam tylko 6,5kg a maluch byl zdrowy i wszystko bylo ok. Zaraz o porodzie weszlam we wszystkie swoje ciuchy.
K
krak8686
Gość
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
wow
Sliczny brzuszek krak
Sliczny brzuszek krak