reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

ja na szczescie nie musze jezdzic autobusem a zakupy raczej robie rano wiec duzych kolejek nie ma.
Chociaz w niedziele bylam w Carrefourze i podeszlam do kasy pierwszenstwa i bylam 4 i jako jedyna ktora powinna przy tej kasie stac. Ale i tak swoje odstalam :wściekła/y:

reklama
ja na szczescie nie musze jezdzic autobusem a zakupy raczej robie rano wiec duzych kolejek nie ma.
Chociaz w niedziele bylam w Carrefourze i podeszlam do kasy pierwszenstwa i bylam 4 i jako jedyna ktora powinna przy tej kasie stac. Ale i tak swoje odstalam :wściekła/y:

tak już jest. trudno trafić na kogoś kto ustąpi.

Chyba nie mamy co liczyć na jakiekolwiek ulgi w społeczeństwie z powodu naszego stanu. Wszyscy wiecznie zabiegani twardo pilnują swoich kolejek. Ale jeśli już się zdarzy że ktoś nas gdzieś wpuści to musimy z tego smiało korzystać, bo w przeciwnym wypadku uznają że nam się nie należy. Jedna kobieta lepiej się czuje a inna gorzej. A najlepsze w tym jest to że właśnie kobiety są najmniej chętne do ustępowania ciężarnym z tego co zauważyłam:-(

Nikola a o ile moge spytac to jaki nosisz rozmiar teraz?? :-D
Ja mam w biuscie troche wiecej niz ty, tylko problem jest taki ze wcale nie urósł jeszcze wiele - u Ciebie rawie 15 cm, moj 'dopiero' jakies 5.. I boje sie co cedzie dalej :/
115 to ja mam w biustonoszu bez 120 ale az mi wstyd było pisać i wiem że jeszcze urosną niestety :-(....co do do rozmiaru biustonosza to powinnam nosić 80 G ale nie mogę mięć tak ciasnego bo mam duszności wiec kombinuje ale że u nas w rozsądnej cenie rozmiary nietypowe nie istnieją a wydawanie 200 zł na biustonosz który ponosze miesiąć czy dwa jest dla mnie bez sensu i znalazłam w H&M do karmienia rozmiar 85 E ale taki miękki wiec pomieścił jakoś moje bimbały tak że nie wychodzą na wszystkie strony do tego nawet ładny bo z koronka może jakoś dobrnę do końca ciązy i dopiero jak pojawi się laktacja i cyce osiagną swoje apogeum wielkości kupie następny

To i ja w końcu profil pokażę:
Zobacz załącznik 471249
Nie, to nie będą bliźniaki;-)
śliczny brzuszek co do wielkości to ja mam podobna też z jedną dzidzią;-):-)

emotion - on Ci ustąpił jako kobiecie - tej wersji należy się trzymać - widziałaś po prostu prawdziwego rycerza
Emotion to Ty juz swoj raz wykorzystalas to ne narzekaj
Haha no racja, bo to usluga jednorazowa, a ze wykonana wczesniej to juz moj problem :D

115 to ja mam w biustonoszu bez 120 ale az mi wstyd było pisać i wiem że jeszcze urosną niestety ....co do do rozmiaru biustonosza to powinnam nosić 80 G ale nie mogę mięć tak ciasnego bo mam duszności wiec kombinuje ale że u nas w rozsądnej cenie rozmiary nietypowe nie istnieją a wydawanie 200 zł na biustonosz który ponosze miesiąć czy dwa jest dla mnie bez sensu i znalazłam w H&M do karmienia rozmiar 85 E ale taki miękki wiec pomieścił jakoś moje bimbały tak że nie wychodzą na wszystkie strony do tego nawet ładny bo z koronka może jakoś dobrnę do końca ciązy i dopiero jak pojawi się laktacja i cyce osiagną swoje apogeum wielkości kupie następny
Nikola cos mi sie wydaje ze rozmiar wiekszy... :D
Np. tutaj popatrz na tabelke: :D
NA DUŻY BIUST Gorsenia Artemis 35178 rozm. 80L (2335229592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja szukalam sobie fajnych biustonoszy i wlasnie te firmy 'Gorsenia' sa fajne i ksztaltne - zamawialam jeszcze zanim w ciaze zaszlam.
Bede musiala popatrzec na takie do karmienia w h&m w takim razie jak mowisz ze 'daja rade'
Podwiedz mi jeszcze [mozesz na priv] jak wyglada sprawa wymiarow twojego brzuszka ?
Sorki ze tak wypytuje, ale widze zes taka ladna ksztaltna na fotce i sliczny brzuszek, a ja taka jakas koslawa jestem :/

chwalę się swoim połówkowym brzuszkiem
20tydz_hf.jpg

oraz dwa z wczoraj
24-25tydz.p_hf.jpg24-25tydz_hf.jpg

reklama
Do góry